Αρχική Eπικαιρότητα Ποιοι υποψήφιοι οδηγοί θα δώσουν για δίπλωμα

Ποιοι υποψήφιοι οδηγοί θα δώσουν για δίπλωμα

Η εξάπλωση του κορωνοϊού προκάλεσε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας και η κυβέρνηση αποφάσισε αυτή τη φορά να μην επαναληφθούν τα λάθη που είχαν διαπιστωθεί την προηγούμενη φορά ώστε και η διάδοση του ιού να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα αλλά και η αγορά να λειτουργήσει.

Ένα από τα λάθη που είχαν γίνει την προηγούμενη φορά και διορθώθηκε αφορά στην εκπαίδευση και εξέταση των υποψήφιων οδηγών φορτηγών και λεωφορείων που σε αυτό τον lockdown σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr έχουν εξαιρεθεί από τα περιοριστικά μέτρα.

Ο λόγος είναι προφανής καθώς την προηγούμενη φορά χιλιάδες υποψήφιοι επαγγελματίες οδηγοί δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση αλλά και να δώσουν τις εξετάσεις οδήγησης ώστε να μπορέσουν να εργαστούν με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός εργασιακού στίβου για πάνω από 2 μήνες.

Αυτή τη φορά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με δεδομένη την αύξηση της ζήτησης των επαγγελματιών οδηγών αποφάσισε τα ξημερώματα του Σαββάτου να εξαιρεθούν από τα περιοριστικά μέτρα η εκπαίδευση και εξέταση υποψηφίων οδηγών φορτηγών και λεωφορείων!

Οπότε από Δευτέρα αναμένεται οι υποψήφιοι οδηγοί να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα οδήγησης και να συμμετέχουν στις εξετάσεις οδήγησης όποτε πραγματοποιηθούν ώστε να αποκτήσουν το επαγγελματικό τους δίπλωμα και να μπορούν να εργαστούν σε κάποια μεταφορική εταιρεία.

Οι υποψήφιοι οδηγοί στις υπόλοιπες κατηγορίες αδειών οδήγησης θα πρέπει δυστυχώς να περιμένουν να λήξουν τα περιοριστικά μέτρα ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα αλλά και να δώσουν εξετάσεις…
Πηγή: newsauto.gr

Προηγούμενο άρθροΣκέψεις για παράταση του lockdown που αρχίζει από σήμερα
Επόμενο άρθροΆγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Δεμένη και με μαχαιριές σε όλο το σώμα της