Αρχική Eπικαιρότητα Χαμός στα τελευταία κορωνοπάρτι – Μπάρμαν εκτόξευε αέρα στους θαμώνες!

Χαμός στα τελευταία κορωνοπάρτι – Μπάρμαν εκτόξευε αέρα στους θαμώνες!

Τα ηχεία τρύπαγαν αυτιά και οι «παστωμένοι» σαν σαρδέλες θαμώνες χόρευαν και λικνίζονταν ο ένας πάνω στον άλλο, ενώ ο μπάρμαν σκαρφαλωμένος στην μπάρα εκτόξευε αέρα πάνω από τα κεφάλια τους με μια τεράστια φιάλη.

Κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος της τελευταίας βραδιάς που ήταν ανοιχτά μπαρ και κλαμπ σε ορισμένα από αυτά, ενώ σε κάποια άλλα ο κόσμος ήταν τόσος που «συγχρωτίστηκε» έξω από αυτά.

Χαμός στα τελευταία κορωνοπαρτι στην Αθήνα
https://youtu.be/aEGf_2j5848
corona2

Δείγμα και αυτό των «αμετανόητων» της διασκέδασης που δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τίποτε προκειμένου να βιώσουν κάποιες ώρες άκρατου συγχρωστισμού.
Κάποια κλαμπ και μπαρ μάλιστα έστειλαν ακόμη και προσκλήσεις με ευφάνταστους τίτλους όπως «The Last Call» ώστε η προσέλευση να είναι σίγουρη από τους συχνούς θαμώνες.

Αυτούς που αγνοώντας στην τελική το αυτονόητο, γέμισαν ασφυκτικά τα μαγαζιά και ξεσάλωσαν μέχρι τις δώδεκα το βράδυ, ζηλεύοντας μάλλον τα όσα έκαναν οι Θεσσαλονικείς πριν από λίγες ημέρες.
Κι όλα αυτά παρά την αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική που οδήγησε σε νέα μέτρα και κλείσιμο της εστίασης, βάζοντας όλους τους επιχειρηματίες-η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων τηρούσε τα μέτρα-στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς που έστηναν κρυφά πάρτι σε Αθήνα και Πειραιά.

Κάποια από αυτά τα μαγαζιά μάλιστα λειτουργούσαν μέχρι το πρωί, χωρίς κανείς να ενοχληθεί και με τον κόσμο να τα γεμίζει ασφυκτικά, ενίοτε μάλιστα ποστάροντας και αναρτήσεις σε stories.
Οι ιδιοκτήτες τους είναι αυτοί που μπορεί να τα «πήραν» αλλά πήραν μαζί τους και όλους τους άλλους που λειτουργούσαν νόμιμα και τηρώντας τα μέτρα άλλοι ευλαβικά και άλλοι λίγο πιο χαλαρά σε ότι αφορά τις αποστάσεις των τραπεζιών κυρίως.

Τώρα έκλεισαν όλοι, αλλά όταν έρθει η στιγμή να επαναλειτουργήσουν, κάποιοι δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν, αφού έχουν «στεγνώσει» οικονομικά.
Από κοντά θα ακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι σε αυτά, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων βιοπορίζεται από αυτή την δουλειά και μόνο, χωρίς άλλο εισόδημα.