Αρχική Eπικαιρότητα Αρναούτογλου για καιρό 28ης Οκτωβρίου: Κακοκαιρία με καταιγίδες

Αρναούτογλου για καιρό 28ης Οκτωβρίου: Κακοκαιρία με καταιγίδες

Άσχημα μαντάτα φέρνει η πρόγνωση του καιρού του γνωστού μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου ο οποίος προβλέπει ότι η αργία της 28ης Οκτωβρίου θα περάσει με κακοκαιρία και καταιγίδες.
Ήδη οι προηγούμενες μέρες ήταν δραματικές κυρίως για την Κρήτη αλλά και για τις Κυκλάδες που επλήγησαν από σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του Σάκη Αρναούτογλου οι μπόρες στην Κρήτη αναμένεται να συνεχίσουν μέχρι και το Σάββατο.

Για την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας ανέφερε ότι ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο την Τετάρτη ο καιρός πρόκειται να αλλάξει ξανά.

Οι βροχές και οι καταιγίδες που προβλέπονται έρχονται από Ιταλία και θα πέσουν στην αργία της 28ης Οκτωβρίου.

Από το απόγευμα της Τρίτης ένα σύστημα που έρχεται από την Ιταλία αναμένεται να φέρει βροχές. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε ότι στις βουνοκορφές των Βαλκανίων θα δουν χιόνια, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και στην Ελλάδα κάποιες νιφάδες, σε περιοχές που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο. Την Τετάρτη, όπως ανέφερε, θα έχουμε δυνατές κατά τόπους βροχές ή και καταιγίδες στις δυτικές ηπειρωτικές περιοχές.

Όπως είπε «το σύστημα απλώνει πλοκάμια και από Τρίτη βράδυ θα πρέπει να κινηθεί προς τη χώρα μας».

https://youtu.be/obuPiP_wrGw