Αρχική Ν. Κορινθίας Έργα καθαρισμού στον ποταμό Ζαπάντη από συνεργεία της ΠΕ Κορινθίας

Έργα καθαρισμού στον ποταμό Ζαπάντη από συνεργεία της ΠΕ Κορινθίας

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού των ρεμάτων του Νομού, συνεργεία της ΠΕ Κορινθίας πραγματοποιούν τον καθαρισμό του ποταμιού της Νεμέας ή χειμάρρου Ζαπάντη στο ύψος του Ζευγολατιού και έως την εκβολή του στην παραλία Βραχατίου.

«Εργασίες που απαιτούνταν εδώ και χρόνια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε αυτοψία του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής «και η ολοκλήρωσή τους είναι στις άμεσες προτεραιότητες, προκειμένου στην αποφυγή καταστροφών από ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή όπως ο κυκλώνας Ζορμπάς το 2018».

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων του Δήμου Βέλου Βόχας από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού του ΖΑΠΑΝΤΗ στο Ζευγολατιό και θα συνεχισθούν.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιο Γκιολή καθώς επίσης και τις τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε Κορινθίας για την άριστη συνεργασία τους με σκοπό πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.