Αρχική Ν. Κορινθίας Δολοφονία Λουτράκι: Αποτυπώματα φαίνεται να δείχνουν τον δράστη

Δολοφονία Λουτράκι: Αποτυπώματα φαίνεται να δείχνουν τον δράστη

Ο σεσημασμένος Αλβανός, πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας, πλέον μπαίνει και επίσημα στο κάδρο, ως ο φερόμενος δράστης της μανιώδους επίθεσης που δέχτηκαν τα θύματά του.

Τις πρώτες προφορικές απαντήσεις έλαβε η Ασφάλεια Κορίνθου από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για την ανάλυση των ευρημάτων που εντοπίστηκαν εντός της εξοχικής κατοικίας της άτυχης 43χρονης από την Ουκρανία, στο Φλάμπουρο Λουτρακίου.

Αναμένοντας οι Αρχές την ανάλυση να ολοκληρωθεί και να λάβουν γραπτές απαντήσεις από τα Εργαστήρια, ήδη έλαβαν μία πρώτη άτυπη ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία, στον επίμαχο χώρο εντοπίστηκαν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου και πρώην συντρόφου της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα όπως προέκυψε από την προανάκριση, ουδέποτε είχε επισκεφθεί τον χώρο το συγκεκριμένο άτομο και δεν μπορούσαν να υπάρχουν με άλλον τρόπο τα αποτυπώματά του εκεί, δίχως να είναι εκείνος ο δράστης της φρικτής διπλής δολοφονίας.

Πλέον λοιπόν και επισήμως παύει να είναι απλά ο βασικός ύποπτος και γίνεται ο φερόμενος δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας παραμένουν σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του και δεν έχουν πάψει στιγμή να περιλαμβάνουν τόσο την πιθανότητα να κατάφερε να διαφύγει στη χώρα του όσο και την πιθανότητα να επέστρεψε στην Αθήνα όπου ζούσε και να βρήκε στην Πρωτεύουσα καταφύγιο όπου είχε και γνωστούς για να τον βοηθήσουν.

Πηγή: loutraki365.gr

Προηγούμενο άρθροΣτρατιωτικός βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 1.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΔίκη Χρυσής Αυγής: Αμετακίνητη η εισαγγελέας! Αναστολή για τους καταδικασθέντες ζητάει πάλι