Αρχική Eπικαιρότητα Sputnik-V: Πανίσχυρο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού λένε οι Ρώσοι

Sputnik-V: Πανίσχυρο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού λένε οι Ρώσοι

Εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Sputnik-V, τα αντισώματα εμφανίζονται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, όπως και ότι στο 10% όσων έχουν συμμετάσχει στον εμβολιασμό παρουσιάζουν χαμηλό πυρετό.

Το να μολυνθεί κάποιος ή να μολύνει άλλους με κορωνοϊό, είναι αδύνατον μετά τον εμβολιασμό του, δήλωσε σήμερα η κύρια εμπειρογνώμων σε ζητήματα θεραπείας και γενικής ιατρικής πρακτικής του ρωσικού υπουργείου Υγείας Αξάνα Ντράπκινα, κατά την διάρκεια ομιλίας της στην online διάσκεψη με θέμα «Πανδημία 2020: προκλήσεις, αποφάσεις, συνέπειες».

«Πολύ συχνά ρωτούν για το αν έχει επιπτώσεις το εμβόλιο, για παράδειγμα, αν μπορεί να μολυνθεί κάποιος ή να μολύνει άλλους από την στιγμή που έχει κάνει το εμβόλιο …Φυσικά είναι αδύνατον κάτι τέτοιο» δήλωσε η Ντράπκινα.

Η ίδια ανέφερε ότι μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Sputnik-V, τα αντισώματα εμφανίζονται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, όπως και ότι στο 10% όσων έχουν συμμετάσχει στον εμβολιασμό παρουσιάζουν χαμηλό πυρετό.

Προηγούμενο άρθροΣοκαριστικό: Επιχειρηματίας βγάζει πιστόλι και σκοτώνει τρεις ληστές (βίντεο)
Επόμενο άρθροΚαλαμάτα: Συνελήφθη ο 50χρονος που δάγκωσε δημοτικούς αστυνομικούς