Αρχική Eπικαιρότητα Θρίλερ στο Λουτρακι: Βρέθηκε Καμμένο αυτοκίνητο, αγνοείται ο οδηγός

Θρίλερ στο Λουτρακι: Βρέθηκε Καμμένο αυτοκίνητο, αγνοείται ο οδηγός

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2020, όταν εντοπίστηκε ένα καμμένο αυτοκίνητο κοντά στο Φλάμπουρο. Αγνοείται η οδηγός και αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, το όχημα βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Φλάμπουρο, αργά το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου. Αμέσως, άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού, η οποία αγνοείται μέχρι και αυτή την ώρα. Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών από τη Ρωσία, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών. Η αλλοδαπή γυναίκα, που φέρεται να έχει μεγάλη περιουσία, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είναι διαζευγμένη.

 

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν αρχικά τη 45χρονη γυναίκα και στη συνέχεια να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Πηγη: loutraki365.gr