Αρχική Eπικαιρότητα Πύργος: Τον πέταξαν ζωντανό στα σκουπίδια και τον άφησαν να πεθάνει! Καθηλώνουν...

Πύργος: Τον πέταξαν ζωντανό στα σκουπίδια και τον άφησαν να πεθάνει! Καθηλώνουν οι καυτές μαρτυρίες (videos)

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Πύργου από τον περίεργο θάνατο δημοτικού υπαλλήλου. Τον χτύπησαν πιθανότατα με κάποιο όχημα, τον έσυραν, τον πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι κάτω από ένα μικρό γεφύρι με σκουπίδια και τον άφησαν αβοήθητο να πεθάνει. Οι συγγενείς του Βασίλη Κοτρέτσου 58 χρόνων, προσπαθούν να βρουν μάρτυρες για να πέσει φως στο σκοτάδι. Να φανεί η αλήθεια…

Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου, στην επαρχιακή οδό Σκουροχωρίου – Κατακόλου, από ρακοσυλλέκτη που μένει στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με το anikolouli.gr, το βράδυ του Σαββάτου 15 Αυγούστου επέστρεφε πεζός από την παραλία του Καβουρίου όπου συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, γύρω στις 22.00 το βράδυ εκείνης της ημέρας, χτυπήθηκε άσχημα και οι κακώσεις του παραπέμπουν σε χτύπημα από αυτοκίνητο. Ο θάνατός του επήλθε επτά με έντεκα ώρες αργότερα, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος πέθανε αβοήθητος.

Οι παντόφλες που φορούσε βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το κανάλι σε ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση μεταξύ τους, ενώ δεν βρέθηκε το μαγιό του. Τα σπασμένα τζάμια και ο καθρέφτης που εντοπίστηκαν στο σημείο, προέρχονται από παλαιότερο τροχαίο, όπως προέκυψε από την έρευνα.

 

 

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος βρήκε τον δημοτικό υπάλληλο νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε βάθος δυο μέτρων. Σοκαρισμένος μίλησε από τον τόπο σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

«Πήγα να στερεώσω το ποδήλατό μου και είδα τον άνθρωπο από κάτω. Έτρεμα… Ειδοποίησα την αστυνομία. Προσπαθούσα να σταματήσω κάποιον διερχόμενο οδηγό για να βοηθήσει. Από τα δέκα αμάξια που πέρασαν εκείνη την ώρα, μόνο δυο σταμάτησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Τον σκότωσαν και τον πέταξαν εδώ στα σκουπίδια. Από τότε δεν έχω περάσει ξανά από το σημείο, φοβάμαι», κατέληξε ο μάρτυρας.

 

 

Στην εκπομπή μίλησε και η πρώτη ξαδέρφη του θύματος που τον βοηθούσε στο σπίτι που έμενε μόνος. «Πιστεύω ότι τον τοποθέτησαν εκεί. Αν τον χτύπησε αυτοκίνητο, γιατί δεν τον άφησαν πάνω στο δρόμο; Στο αυλάκι για ποιο λόγο;»

Τα οικεία πρόσωπα του θύματος κάνουν έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι, να μιλήσει ώστε να δοθούν οι απαντήσεις που ζητούν…

 

 

Πηγή Κειμένου: newsit.gr

Πηγή Φωτογραφίας: «Φως στο Τούνελ»