Αρχική Eπικαιρότητα To Twitter «μπλόκαρε» τον λογαριασμό του Μιχαλολιάκου

To Twitter «μπλόκαρε» τον λογαριασμό του Μιχαλολιάκου

Μπλόκο» έριξε το Twitter στον επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, για τις αλλεπάλληλες φασιστικές και ρατσιστικές αναρτήσεις του.

Ο λαγαριασμός του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέβηκε, το βράδυ της Παρασκευής, καθώςπαραβίαζε τους κανόνες λειτουργίας του κοινωνικού δικτύου.

«Τo Τwitter θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

1-42

Στο δικαστήριο ολοκληρώθηκε στις 4:57 ηδιαδικασία δευτερολογιών των συνηγόρων υπεράσπισης επί της πρότασης της εισαγγελέως για τα ελαφρυντικά. Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα στις 10 το πρωί με την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τα ελαφρυντικά και τη συνέχιση της διαδικασίας για τις ποινές.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, η εισαγγελέας της έδρας, Αδαμαντία Οικονόμου, ζήτησε και έλαβε τον λόγο με αφορμή, όπως είπε, τις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε χθες από συνηγόρους υπεράσπισης, λόγω της πρότασής της για απόρριψη ελαφρυντικών σε όσους έχουν κριθεί ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας τόνισε αρχικά ότι θα τοποθετηθεί με αφορμή τη «σφοδρή επίθεση» που δέχθηκε από συνηγόρους υπεράσπισης και τις αιχμές που είπε άφησαν για εκείνη περί αλλαγή πλεύσεώς της, λόγω αλλαγής του κλίματος που διαμορφώθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου περί της ενοχής.