Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Η κρίση «χτύπησε» και τους οίκους ανοχής!

Καλαμάτα: Η κρίση «χτύπησε» και τους οίκους ανοχής!

Υστερα από σχεδόν τρεις μήνες αναστολής λειτουργίας λόγω του κορονοϊού, οι οίκοι ανοχής άνοιξαν στα μέσα του περασμένου Ιουνίου.

Εκτοτε, μπορεί οι περισσότερες επιχειρήσεις που έκλεισαν στην περίοδο της καραντίνας να επέστρεψαν στους καθημερινούς τους ρυθμούς, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο στον προαναφερόμενο κλάδο, καθώς ο φόβος και η ανασφάλεια μείωσε κατακόρυφα τη δουλειά του.

Το παραπάνω συμπέρασμα επιβεβαίωσε στην “Ε” ο υπεύθυνος του “Erotic Studio” στη Σπερχογεία Μεσσηνίας Παναγιώτης Τσάτουμας. “Ο κορονοϊός άλλαξε άρδην τη φιλοσοφία της παροχής υπηρεσιών στον χώρο των οίκων ανοχής, βάζοντας όχι μόνο μέτρα προστασίας αλλά καθορίζοντας το πώς θα γίνεται η επαφή μεταξύ του πελάτη και της ιερόδουλης” ανέφερε ο κ. Τσάτουμας, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει λόγος φοβίας για τους πελάτες, απ’ τη στιγμή που τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα των υγειονομικών αρχών. “Οι κοπέλες που εργάζονται στο χώρο μας περνούν πρώτα από τεστ για τον κορονοϊό, γεγονός που καθιστά τις υπηρεσίες τους απολύτως ασφαλείς. Η χρήση μάσκας από πελάτη και εργαζόμενη είναι υποχρεωτική, ενώ απ’ την πλευρά μας φροντίζουμε για την παροχή αντισηπτικών, αλλά και για την καθαριότητα του χώρου με συνεχόμενες αλλαγές λευκών ειδών” σημείωσε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πτώση στον τζίρο του κλάδου, αυτή σύμφωνα με τον κ. Τσάτουμα έχει ανέλθει στο 70%, επιβεβαιώνοντας την κρίση που υφίστανται οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη στενή επαφή, όχι μόνο στη βιομηχανία του σεξ, αλλά και ευρύτερα. “Κανένας πελάτης δεν χρειάζεται να έχει ενδοιασμούς αν επιθυμεί να μας επισκεφτεί, η πανδημία όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει και γι’ αυτό θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν, χωρίς βέβαια εφησυχασμό” κατέληξε.

 

eleftheriaonline.gr