Αρχική Eπικαιρότητα ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη 7Κ/2020 για μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη 7Κ/2020 για μόνιμες προσλήψεις

«Ανέβηκε» σε ΦΕΚ η προκήρυξη 7Κ/2020 που αφορά σε προσλήψεις 22 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, η 7Κ/2020 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 38/23-9-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι δύο (22) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Το ΦΕΚ της Προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 26 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

asep_fek_odigies
Προηγούμενο άρθροΑπό την Πέμπτη τα πρώτα ΚΤΕΛ ενισχύουν το δίκτυο των αστικών συγκοινωνιών
Επόμενο άρθροΔωρεά σχολικού λεωφορείου από τον κ. Μαρτίνο στον Δήμο Τρίπολης -K. Τζιούμης: «Οι παιδικοί μας σταθμοί προσφέρουν σημαντικό έργο στα παιδιά μας»