Αρχική Ν. Κορινθίας Δ.Πρωτοπαπάς : Παραδώστε την πλατεία έστω κι έτσι και οι Κορίνθιοι θα...

Δ.Πρωτοπαπάς : Παραδώστε την πλατεία έστω κι έτσι και οι Κορίνθιοι θα περιμένουν τις εκλογές….

ΘΕΜΑ: ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ (Περιβολάκια) !
Την Τετάρτη στο Δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί το ανωτέρω θέμα ! Μου προκαλεί απορία ενώ όλοι ήξεραν και έλεγαν δημόσια (και ο γράφων),ότι υπήρχε υπεργολάβος που κατά το νόμο δεν είχε τις προυποθέσεις να κατασκευάσει την πλατεία,εν τούτοις η Δημοτική Αρχή έδινε διαδοχικές παρατάσεις στο έργο ! Φθάσαμε λοιπόν σε αδιέξοδο με ολοκληρωμένη την πλατεία σε ποσοστό 35%(μόνο) και αναγκαστικά πια, θα πρέπει να κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος.
Ερωτώ υπάρχει σε κάποιους ευθύνη για την μη τήρηση της διαδικασίας ; Αλήθεια ενώ το γνώριζαν γιατί προέβαιναν σε διαδοχικές ανακοινώσεις για την αποπεράτωση του έργου; Ωραίο είναι το <<κόψιμο της κορδέλλας>> αλλά καμμιά φορά κόβεσαι από αυτήν αν δεν προσέξεις !
Γιατί δεν ανησυχεί και ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών όταν ξέρει πολύ καλά ότι και χρόνος πολύτιμος χάθηκε και ας μου επιτρέψει να πώ, ότι το έργο αυτό θα φτάσει στο τέλος της τετραετίας και δεν θα έχει ολοκληρωθεί ! Τον ερωτώ ευθέως είναι μικρό το έργο που υπολείπεται ; (Δημοτικό κατάστημα, ,πέργκολλες,ενοποίηση πεζόδρομων-πλατείας κ.λ.π);
Παραδώστε λοιπόν την πλατεία έστω και έτσι και οι Κορίνθιοι θα περιμένουν υπομονετικά μέχρι τις επόμενες εκλογές !
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ !!!!
Προηγούμενο άρθροΟ Υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας στα “Σοφά και Παράσοφα” της Τετάρτης
Επόμενο άρθροΠέθανε ο ηλικιωμένος που είχαν βασανίσει μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα