Αρχική Eπικαιρότητα Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Λάμπρος ψάχνει ποιος έσπρωξε την Ελένη ομολογήσει...

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Λάμπρος ψάχνει ποιος έσπρωξε την Ελένη ομολογήσει τον φόνο

Εξελίξεις που δημιουργούν αντικρουόμενα συναισθήματα περιμένουν τους θεατές της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες μέλισσες», ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε με την πολύκροτη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Η σειρά, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με τις τρεις πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου – Ελλη Τρίγκου – ∆ανάη Μιχαλάκη να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, επιστρέφει με νέα πρόσωπα – ανάμεσα σε αυτά και τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα – και σεναριακές ανατροπές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου η κατάθεση του Θωμά για το φόνο του Γιάννου έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και η δίκη σταματάει προσωρινά. Στο σπίτι των Σεβαστών ο Κωνσταντής και ο Μελέτης τους βρίσκουν όλους απέναντι παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης να θολώσει τα νερά. Ο Μιλτιάδης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους του και ο Λάμπρος με τη Βιολέτα φοβούνται πως θα γυρέψει εκδίκηση από το Δούκα. Ο Νέστορας μαθαίνει πως πλησιάζει η ώρα της σύλληψης του Μπεκιάρη και φοβάται μήπως ο Κυπραίος εξαφανιστεί μετά την κατάθεσή του.

Η Δέσπω με τις γυναίκες του χωριού, αναγκάζουν το Σταμάτη να δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο στη Βιολέτα. Η Ανέτ δίνει στο Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε για ν’ αγοράσει τα χωράφια του Κλεομένη, ενώ ο Νικηφόρος αντιμετωπίζει την Ελένη σε μια προσπάθεια να μάθει την αλήθεια… Η Ελένη και ο Λάμπρος για πρώτη φορά είναι αισιόδοξοι για μια πιο επιεική έκβαση της δίκης. Ο Εισαγγελέας ξεκινάει την ανακριτική διαδικασία και όλοι καλούνται να καταθέσουν. Ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών στις πλάτες του. Θ’ αντέξει την πίεση της ανάκρισης; Τον ρόλο του Κωνσταντή ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης.

Προηγούμενο άρθροΔιαγραφή Ραφαήλ Μπαρού από την παράταξη Δ. Κωστούρου στο Ναύπλιο
Επόμενο άρθροΛακωνία: 3,80 ευρώ το πρώτο φετινό ελαιόλαδο στους Αγίους Αποστόλους