Αρχική Eπικαιρότητα Η Μπουλίτσα από το “Καφέ της Χαράς” εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας

Η Μπουλίτσα από το “Καφέ της Χαράς” εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας

https://dai.ly/x7wbl36

Και ποιος δε θυμάται το μικρό, γλυκό κορίτσι στο «Καφέ της Χαράς», τη Μπουλίτσα που 16 χρόνια πριν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Σήμερα, το κορίτσι αυτό είναι 20 ετών και παρόλο που δε τη βλέπουμε στο νέα κύκλο του «Καφέ της Χαράς», βρήκε τρόπο για να επιστρέψει στις οθόνες μας.

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή όπως είναι το πραγματικό της όνομα, το απόγευμα του Σαββάτου αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο «Αννίτα Κοίτα του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή «Μπουλίτσα» βρέθηκε ντυμένη νύφη στο πλατό της εκπομπής της Αννίτας Πάνια για να λάβει μέρος στην διαγωνιστική ενότητα, «Post μου κοίτα». Μαζί με το αρκουδάκι της, τη Ρόουζ, η 20χρονη φοιτήτρια θέλησε να παρουσιάσει μια διαφορετική εκδοχή νύφης.

«Είμαι η Χριστίνα, Ιουστίνα Αρχοντή. Βέβαια οι περισσότεροι με γνωρίζετε ως Μπουλίτσα. Τότε ήμουν τεσσεράμισι, τώρα έφτασα τα 20! Τελείωσα τη σχολή φυσικοθεραπείας, μπήκα στη βιολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών και… Αννίτα κοίτα! Ήρθα να κατακτήσω το Instagram» σημείωσε χαρακτηριστικά στο εισαγωγικό της βίντεο.