Αρχική Ν. Αρκαδίας Φιλαρμονική – Δωρεάν μαθήματα μουσικής στην Τρίπολη

Φιλαρμονική – Δωρεάν μαθήματα μουσικής στην Τρίπολη

Η Φιλαρμονική του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης της ,που παρέχεται στους Δημότες για παραπάνω από μια δεκαετία, θα υποδεχθεί και φέτος (την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021)  νέους και νέες που επιθυμούν να μάθουν μουσικό όργανο και να μετέχουν στις δραστηριότητές της.

Στα τμήματα της φιλαρμονικής μπορούν να εγγραφούν μαθητές από Ε΄ Δημοτικού και άνω, όπως επίσης και ενήλικες. Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

  • Θεωρητικών
  • Ξύλινων Πνευστών
  • Χάλκινων Πνευστών
  • Κρουστών Μπάντας

Η συμμετοχή των μαθητών στα τμήματα της φιλαρμονικής είναι δωρεάν με μόνη υποχρέωση την παρουσία τους στα μουσικά σύνολα και στην ορχήστρα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Τετάρτη και από τις 18:30 – 20:30 στο χώρο της Φιλαρμονικής (Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, Εθν. Αντ/σης & Παπαρηγοπούλου – στον 2ο όροφο) ενώ για την αποφυγή φαινομένων συγχνωτισμού θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις.

Καλούνται σε πρώτη φάση οι σπουδαστές των προηγούμενων σχολικών ετών, να επικαιροποιήσουν την εγγραφή τους για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά μέχρι και την Τετάρτη 16 – 9 – 2020.

Οι εγγραφές για τους νέους σπουδαστές στα τμήματα της Φιλαρμονικής θα πραγματοποιούνται

από την Δευτέρα 21 – 9 – 2020 μέχρι και την Τετάρτη 30 – 9 – 2020.

 Η προσέλευση στο χώρο των εγγραφών της Φιλαρμονικής  θα γίνεται με μάσκα και ανά 2 άτομα.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ,για την διεξαγωγή των μαθημάτων και γενικά των τμημάτων της φιλαρμονικής θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19, όπως αυτά θα διαμορφωθούν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης

 

ΚΟΥΡΟΣ  ΗΛΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΗ Ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού στην Τρίπολη
Επόμενο άρθροΠύργος: Συνελήφθη 26χρονος για το τροχαίο που σκοτώθηκε βρέφος 16 μηνών