Αρχική Ν. Αρκαδίας Δήμος Τρίπολης : Σε χρόνο – ρεκόρ, εντός του Σαββατοκύριακου, διανεμήθηκαν μάσκες...

Δήμος Τρίπολης : Σε χρόνο – ρεκόρ, εντός του Σαββατοκύριακου, διανεμήθηκαν μάσκες σε όλα τα σχολεία!

Σ’ έναν πραγματικό αγώνα δρόμου επιδόθηκε ο Δήμος Τρίπολης για την παραλαβή και τη διανομή των μασκών προστασίας στα σχολεία μας.

Το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου (12/9/2020), ο Δήμος Τρίπολης παρέλαβε, από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, τις μάσκες, για το σύνολο των ΟΤΑ της Αρκαδίας.

Το προσωπικό του Δήμου, τις διαχώρισε και τις ταξινόμησε και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, οι μάσκες διανεμήθηκαν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Τρίπολης.

Το πρωί της Κυριακής (13/9/2020), η διανομή ολοκληρώθηκε στα δημοτικά σχολεία και στους άλλους τέσσερις ΟΤΑ του Νομού Αρκαδίας.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου το οποίο, εντός του Σαββατοκύριακου, κατέβαλλε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια και κατάφερε να φέρει εις πέρας μία απαιτητική διαδικασία, η οποία ήταν απαραίτητη για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον, ο κ. Τζιούμης, και ως ιατρός, απεύθυνε νέα έκκληση προς όλους για την ευλαβική τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής έναντι του κορωνοϊού.

kalimera-arkadia.gr