Αρχική Ν. Μεσσηνίας Με μελωδίες από Φιλαρμονική το ευχαριστώ του Δημάρχου στο προσωπικό του Νοσοκομείου...

Με μελωδίες από Φιλαρμονική το ευχαριστώ του Δημάρχου στο προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας (βίντεο)

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας για τον τεράστιο αγώνα που δίνουν για την υγεία των πολιτών, ιδιαίτερα στην πανδημία του κορονοϊού, απηύθυνε χθες ο Δήμος Καλαμάτας μέσω της Φιλαρμονικής.

Σε μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας, η Δημοτική Φιλαρμονική παρουσίασε καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο μαέστρος Κώστας Νικολέας. Το πρόγραμμα που παρακολούθησαν γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, περιελάμβανε κομμάτια από όπερες, οπερέτες, μιούζικαλ και ιταλικές καντσονέτες, ενώ τραγούδησαν η Μαριλένα Κυριακοπούλου και ο Αλέξανδρος Σταυρόπουλος.

Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος έκανε λόγο για άκρως συγκινητική πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας μέσω της Φιλαρμονικής. Παρατήρησε ότι με τη συμβολική εκδήλωση εκφράζεται η αλληλεγγύη, η ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας στους καθημερινούς αγωνιστές και μαχητές, στους γιατρούς, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για τον καθημερινό και κυρίως για τον αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

“Σηματοδοτεί ότι υπάρχει κοινωνική συνοχή, η μεσσηνιακή κοινωνία ξέρει να αναγνωρίζει την κάθε προσπάθεια”, επεσήμανε ο Γ. Μπέζος. Απηύθυνε ευχαριστίες στον δήμαρχο, στην πρόεδρο της Φιλαρμονικής και τους μουσικούς που συμμετείχαν και ευχήθηκε να βρεθούν μιμητές και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας.

Η πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Μαρία Μπαρούνη ευχαρίστησε τον μαέστρο και όλους τους μουσικούς για τις μελωδίες τους, τη διοίκηση του Νοσοκομείου και του Σωματείου Εργαζομένων και ιδιαίτερα τη Θεανώ Μπλέκου και τον Χρήστο Αναστασόπουλο, που είναι μέλη του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής.

eleftheriaonline.gr