Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου

Το Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνομίλησε με οδηγούς αγώνων, μηχανικούς και τεχνικά επιτελεία που προπονούνταν, ενώ παράλληλα παρακολούθησε δοκιμές εξέλιξης χωμάτινου μονοθεσίου.

 

 

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης συνοδήγησε με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού των EKO Racing Dirt Games, Γιώργο Ζυμαρίδη. Ενώ συνομίλησε και με τον Βέλγο οδηγό αγώνων της Hyundai στο World Rally Championship, Thierry Neuville.

 

 

Τέλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Πιστεύουμε στο ελληνικό motorsport και βρίσκομαι εδώ για στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για έναν θεσμό που δημιουργεί νέα ταλέντα, που βγάζει οδηγούς υψηλού επιπέδου και διεθνούς κλάσης.

Το Διαδρομιο αποτελεί την βάση των EKO Racing Dirt Games, ενός θεσμού που συμβάλει αποφασιστικά στην δημιουργία νέων ταλέντων στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, μια που τα
Crosscars αποτελούν παγκοσμίως την βάση της πυραμίδας εξέλιξης των νέων. Διαπίστωσα από πρώτο χέρι, την αδρεναλίνη αλλά και την απόλυτη ασφάλεια που σου προσφέρει αυτή η μορφή των αγώνων, συνοδηγώντας με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού Γιώργο Ζυμαρίδη».

Προηγούμενο άρθροΣτις φλόγες η Μόρια- Στο δρόμο 12.000 μετανάστες
Επόμενο άρθροΝέο κρούσμα σε 14χρονη– Ήταν σε πάρτι μαζί με άλλα νεαρά άτομα