Αρχική Eπικαιρότητα Οι τροφές που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι

Οι τροφές που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι

Αν θες να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι, συνίσταται η κατανάλωση μία σειρά από συγκεκριμένων τροφών.

Συνήθως γίνεται αντιληπτό ότι τα τρόφιμα που μοιάζουν με μέρη του σώματος μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας ορμή. Ο Δρ Vijay Singhal, Σεξολόγος στο Ιατρικό Ινστιτούτο Δράσης Sri Balaji Action, απαριθμεί την αλήθεια πίσω από τα τρόφιμα και τα φρούτα που μπορούν να βελτιώσουν τη λίμπιντο σας.

Ο σεξολόγος, ο Δρ Vijay Singhal εξηγεί την έννοια των τροφίμων για σεξ και πώς μπορούν να βελτιώσουν τη λίμπιντο. «Κάθε υγιεινό φαγητό είναι καλό για το σεξ. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα είδη που είναι ιδιαίτερα ευεργετικά – Καρύδια, φράουλα, αβοκάντο, καρπούζια και αμύγδαλα. Πρέπει να σημειωθεί ότι το αλκοόλ είναι κακό για μια υγιή σεξουαλική ζωή – αυξάνει την επιθυμία αλλά μειώνει την απόδοση”.

11 τρoφές για υπέροχο σεξ
1. Καρύδια

Τα καρύδια βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος. Είναι γνωστό ότι βελτιώνει το σχήμα, την κίνηση και τη ζωτικότητα του σπέρματος. Συμπεριλάβετε τα καρύδια στη διατροφή σας για να βελτιώσετε τη γονιμότητα.

2. Φράουλες και σμέουρα (raspberries)

Οι σπόροι αυτών των φρούτων είναι γεμάτοι με ψευδάργυρο που είναι απαραίτητος για το σεξ τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Εάν οι γυναίκες έχουν υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου, το σώμα τους είναι ευκολότερο να προετοιμαστεί για σεξ. Στους άνδρες, ο ψευδάργυρος ελέγχει το επίπεδο τεστοστερόνης που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή σπέρματος. Είναι σημαντικό οι άνδρες να φορτώνουν ψευδάργυρο καθώς τα επίπεδα ψευδαργύρου τους μειώνονται κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

3. Τα αβοκάντο

Φολικό οξύ και βιταμίνη Β6 είναι και τα δύο απαραίτητα για μια υγιή σεξουαλική ορμή. Το φολικό οξύ αντλεί το σώμα με ενέργεια, ενώ η βιταμίνη Β6 σταθεροποιεί τις ορμόνες.

4. Καρπούζι

Το καρπούζι βελτιώνει τη στύση σας και αυξάνει τη λίμπιντο σας. Περιέχουν επίσης κιτρουλίνη που απελευθερώνει αμινοξέα και αργινίνη στο σώμα. Η αργινίνη είναι υπεύθυνη για την υγεία των αγγείων.

5. Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα περιέχουν αργινίνη που βελτιώνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό το αμινοξύ που βρίσκεται στα αμύγδαλα σας βοηθά να διατηρήσετε τη στύση.

6. Σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα απελευθερώνει σεροτονίνη και ενδορφίνες που βελτιώνει τη διάθεσή σας. Δεν βελτιώνει τη λίμπιντο, αλλά δεν θα είσαι γκρινιάρης.

Οι 7 πιο περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις
7. Αυγά

Καταναλώστε αυγά για υγιή στύση. Τα αυγά περιέχουν αμινοξύ L-αργινίνη που μπορεί να βελτιώσει τη στυτική δυσλειτουργία.

8. Ροδάκινα

Η βιταμίνη C που υπάρχει στα ροδάκινα βελτιώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την ποιότητα του σπέρματος. Τα ροδάκινα περιέχουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης C που είναι ιδανικά για τη μείωση της υπογονιμότητας.

9. Καφές

Ο καφές είναι διεγερτικό, άρα αυξάνει τη σεξουαλική σας ορμή. Ο καφές μπορεί να τονώσει τον εγκέφαλο για να αυξήσει την διέγερση.

10. Κρόκος

Το σαφράν είναι ένα φυσικό αφροδισιακό και πρέπει να καταναλώνεται για να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ορμή και την απόδοσή σας στο κρεβάτι. Το σαφράν μπορεί επίσης να ενισχύσει την αντοχή και την ενέργεια.

11. Μπριζόλα

Η μπριζόλα είναι ένα εξαιρετικό συστατικό για την ενίσχυση της σεξουαλικής σας επιθυμίας – περιέχει ψευδάργυρο, βιταμίνη Β, σίδηρο και πρωτεΐνες. Αυτές οι ενώσεις είναι απαραίτητες τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες καθώς βοηθούν στη βελτίωση της λίμπιντο.

news4health.gr