Αρχική Ν. Κορινθίας Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου από σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου…

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών Κορίνθου θα γίνουν στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων και θα ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

 

Θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

 

  • Μετατόπιση των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Αποκλεισμός νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Τοπικός αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

 

  • Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τρεις (3) λωρίδες κυκλοφορίας (πλάτους 3,25μ. η αριστερή και η μεσαία, 3,50μ. η δεξιά)
  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα δημιουργηθεί μια είσοδος εργοταξίου, περί τη χ.θ. 39,034 με λωρίδα επιβράδυνσης μήκους 60μ. και μια έξοδος εργοταξίου, περί τη χ.θ. 38,850 με λωρίδα επιτάχυνσης μήκους 60μ.

 

Στη συνέχεια θα γίνει απόδοση στην κυκλοφορία μίας (1) επιπλέον λωρίδας κυκλοφορίας (Λ.Ε.Α) στην κατεύθυνση αναμενόμενης κυκλοφοριακής αιχμής, ώστε να διατίθενται τρεις (3) λωρίδες κυκλοφορίας και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), είτε στην κατεύθυνση προς Κόρινθο είτε στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

 

Η Τροχαία παρακαλεί οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Προηγούμενο άρθροΤα τρία σενάρια για την εξέλιξη της πανδημίας το χειμώνα
Επόμενο άρθροΧαμός στο Big Brother: Αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον οι χορηγοί μετά τις δηλώσεις του Αλεξανδρίδη για βιασμό