Αρχική Eπικαιρότητα Big Brother: Κι άλλος χορηγός αποχώρησε από το reality μετά από το...

Big Brother: Κι άλλος χορηγός αποχώρησε από το reality μετά από το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother περί βιασμού προκάλεσε σάλο και αποτροπιασμό και πλήθος κόσμου έσπευσε να καταδικάσει τη χυδαία φράση που εκστόμισε και προώθηση της «υποκουλτούρας του βιασμού».

Και μπορεί η παραγωγή του reality του ΣΚΑΪ να έδιωξε τον παίκτη από την Κρήτη, από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», ο σάλος συνεχίζεται. Είναι ενδεικτικό πως ο ένας μετά τον άλλον χορηγό αποχωρεί.

Πλέον, στη λίστα αυτή των χορηγών προστέθηκε και η NEF-NEF, η οποία αναφέρει ότι αναγνωρίζει το λάθος της να συνεργαστεί με μία εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας.

«Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας», αναφέρει η εταιρεία στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ανοίξει ένας… χορός αποχωρήσεων από τους χορηγούς, καθώς μετά την εταιρεία Rigas Furniture, οι Candia και Doctor Plant με επίσημες τοποθετήσεις τους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, με ανακοινώσεις τους στους επίσημους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνουν ξεχωριστά: