Αρχική Eπικαιρότητα Ανατροπή στα Lidl -Θα ρίχνουν «πόρτα» σε πελάτες στην είσοδο

Ανατροπή στα Lidl -Θα ρίχνουν «πόρτα» σε πελάτες στην είσοδο

Την είσοδο σε όσους πελάτες δεν φορούν μάσκα απαγορεύει ρητά πλέον η Lidl Ελλάς στα καταστήματά της. Από το μέτρο εξαιρούνται παιδιά κάτω των τριών ετών και άτομα με ιατρικά προβλήματα, όπως αναπνευστικό.

Το μέτρο έχει ως επίκεντρο την προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς από πιθανή εξάπλωση της νόσου,. Τέθηκε, δε, σε εφαρμογή εδώ και λίγες ημέρες και θα ισχύει σε όλο το δίκτυο των 225 καταστημάτων της εταιρείας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Από την πρώτη μέρα της πανδημίας Covid-19 η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του ιού, ενώ συνεχίζει την αδιάλειπτη ενημέρωση για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των περευρισκομένων στα καταστήματα σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές και πολιτειακές επιταγές.

Εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων καθώς και της μέγιστης ασφάλειας στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19, αποτελεί το γεγονός ότι η Lidl Ελλάς είναι η πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas».

Προηγούμενο άρθροΔήμας και Σούκουλη συναντήθηκαν με το Σωματείο ΑΜΕΑ Ν.Κορινθίας
Επόμενο άρθροΑυτές είναι οι 13 πιο παράξενες θρησκείες του κόσμου!