Αρχική Ν. Κορινθίας Στο Νοσοκομείο Ο Σπ.Φωκάς που ζει στο Καλαμάκι Κορινθίας – Η ΔΕΗ...

Στο Νοσοκομείο Ο Σπ.Φωκάς που ζει στο Καλαμάκι Κορινθίας – Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα για 1.500 ευρώ

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Σπύρος Φωκάς που ζει τα τελευταία χρόνια στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με την σύζυγό του Λίλιαν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει η Espresso, το γεγονός ότι του έκοψαν το ρεύμα,καθώς είχε ανεξόφλητους λογαριασμούς σε συνδυασμό με το ότι παρακρατήθηκαν τα χρήματα που του έστειλαν από την Ιταλία για τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του, έκαναν τον σταρ του κινηματογράφου να “λυγίσει”. Ένιωσε δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύτηκε προληπτικά για ένα 24ωρο.

“Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε” δήλωσε η σύζυγός του στην εφημερίδα.

“‘Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο” τόνισε συγκινημένη.

“Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως ούτε ψυγείο ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά” πρόσθεσε.

Ευτυχώς λίγα 24ωρα μετά, με παρέμβαση φίλου δικηγόρου του ηθοποιού, το θέμα διευθετήθηκε με τη ΔΕΗ και συνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι.