Αρχική Ν. Κορινθίας «Πλατεία περιβολάκια- το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας!»

«Πλατεία περιβολάκια- το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας!»

Οι μήνες και τα χρόνια περνούν, με την κεντρική πλατεία της πόλης της Κορίνθου, να είναι ένα ατέλειωτο γιαπί που προκαλεί και ταλαιπωρεί τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης.

Ο εργολάβος δείχνει να έχει πλήρη αδυναμία να εκτελέσει το έργο και παρά τις παρατάσεις που του δίνει η δημοτική αρχή, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.

Οι συνεχόμενες παρατάσεις που δίνει ο δήμαρχος δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στην δημιουργία απαιτήσεων από την πλευρά του εργολάβου και μεγαλύτερη ταλαιπωρία για όλους μας.

Ο κ. Νανόπουλος ανέλαβε την ευθύνη να ολοκληρώσει την πλατεία και έχει εξαγγείλει τρείς φορές ότι θα κάνει εγκαίνια.

Αντ’ αυτού διαπιστώνουμε ότι ο εργολάβος έχει εγκαταλείψει το έργο και δεν γίνεται καμία εργασία εδώ και καιρό.

Οφείλει ο δήμαρχος να δώσει λύση καθαρή και άμεση στο νέο γεφύρι της Άρτας που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας του νομού.

Η κατάσταση που βρίσκεται η πλατεία, δείχνει και την αδυναμία της δημοτικής αρχής να πάρει αποφάσεις και να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα θέματα του δήμου.

Ο εργολάβος πρέπει να κηρυχθεί έκπτωτος και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του, προκειμένου να πάρουν τα περιβολάκια την μορφή που αξίζει στην πόλη και περιμένουν 3 σχεδόν χρόνια τώρα οι Κορίνθιοι πολίτες και αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα περιμένουν και άλλα τρία..!

Το θέαμα της εγκαταλειμμένης κεντρικής μας πλατείας δεν τιμά κανένα μας.

Οι Κορίνθιοι δεν μπορούν και δεν θέλουν να δεχθούν αυτή την μοίρα για την πόλη που αγαπάνε.

Θα αναλάβουμε όποια πρωτοβουλία χρειαστεί για να ξεμπλοκάρει το βαλτωμένο έργο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Κορινθίων