Αρχική Ν. Κορινθίας Νικηφόρος: Ο Δήμος Λουτρακίου Πέραχώρας Αγίων Θεοδώρων σπέρνει την διχόνοια στα ποδοσφαιρικά...

Νικηφόρος: Ο Δήμος Λουτρακίου Πέραχώρας Αγίων Θεοδώρων σπέρνει την διχόνοια στα ποδοσφαιρικά σωματεία του

Σήμερα η ομάδα του Α Ο Λουτράκι πόσους ποδοσφαιριστές έχει στις Ακαδημίες και πόσους προπονητές –καρδιολόγους;  

Ανακοίνωση Α Ο Λουτράκι 
Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι, μετά από πολλά χρόνια, η σχολή ποδοσφαίρου επιστρέφει στον ιστό της πόλης.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αν και δεν βγάζω συμπέρασμα από την πρόταση αυτή κάνω μια δική μου μετάφραση και θα ήθελα να μου έλεγαν αυτοί που έγραψαν αυτά αλήθεια πιστεύουν ότι ο Α Ο Λουτράκι αποτελεί τον σημαιοφόρο των σωματείων του Δήμου Λουτρακίου Πέραχώρας και Αγίων Θεοδώρων  

Ανακοίνωση Α Ο Λουτράκι  

 Πλέον όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο «Θώδειο» στάδιο προκειμένου να διευκολυνθούν τόσο τα παιδιά της σχολής όσο και οι γονείς τους καθώς τις προηγούμενες σεζόν οι προπονήσεις γίνονταν στο Sports Camp και στα Ίσθμια. Συν τοις άλλοις οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας πλέον θα προπονούνται σε φυσικό χορτάρι και σε ένα γήπεδο που ακολουθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid 19. Οι εγγραφές θα αρχίσουν την 31η Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά 11.00 – 13.00 και 18.00 – 20.00 στα γραφεία του συλλόγου Ελευθερίου Βενιζέλου 32.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Μη έχοντας λοιπόν το σωματείο έξοδα που είχε πρέπει να μειώσει αυτά που πληρώνουν οι γονείς που δεν έχουν να πληρώσουν.  Και στα μεγάλα ταλέντα να μη παίρνουν ούτε μονόλεπτο Αντίθετα να υπάρχει μια πιο προσεκτική παρακολούθηση από αναγνωρισμένης αξίας ποδοσφαιρικού Δασκάλου. Γι αυτό και η διοίκησης της ομάδας να μας γνωρίσουν το τεχνικό  επιτελείο της ομάδας. 
Ανακοίνωση Α Ο Λουτράκι

Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων όσο και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθανασίου Αθανάσιο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίων κ. Αργύρη Παναγιώτη,  για την βοήθειά τους προκειμένου να επιστρέψει η σχολή ποδοσφαίρου στο στάδιο της πόλης μας

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Θα θέλαμε  να μάθουμε στην δωρεά που έκανε ο Θώδης δίνει το δικαίωμα στο Δήμαρχο στον Αντιδήμαρχο του Δήμου Λουτρακίου Πέραχώρας Αγίων Θεοδώρων  και στον πρόεδρο των γηπέδων του ίδιου δήμου ( όμορφος τίτλος που τον φέρει και άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Που δυστυχώς στο άλλο πόστο του παίρνει εντολές από τον κ. Γ@Μ@Ω  Και επειδή γράφω ονόματα αναφέρομαι στο Παναγιώτη Αργύρη που εκτός  από πρόεδρος των γηπέδων είναι και μέλος της επιτροπής της ένωσης που ορίζει τους διαιτητές. Και που τον διατάζει ο πρόεδρος και προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω –έτσι μου συστήθηκε —) να δίνει το γήπεδο σ ένα σωματείο έστω και αν αυτό είναι ο ιστός της πόλεως Λουτρακίου να αποτελεί την ποδοσφαιρική καρδιά.της Ακαδημίας. 

eleytheria-nikiforos.blogspot.com