Αρχική Eπικαιρότητα Κρήτη: Έκρηξη στο Blue Orizon μετά το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο, 4...

Κρήτη: Έκρηξη στο Blue Orizon μετά το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο, 4 τραυματίες

Κρήτη: Έκρηξη σημειώθηκε στο πλοίο Blue Orizon, το οποίο είχε ολοκληρώσει νωρίς το πρωί το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο και βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η έκρηξη στο πλοίο πλοίο Blue Orizon πλοίο Blue Orizon, το οποίο είχε ολοκληρώσει νωρίς το πρωί το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο, έγινε ενώ βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μετά την έκρηξη στο πλοίο στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η γιατρός. Η έκρηξη σημειώθηκε σε καζάνι πλοίου που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr.


Τέσσερα άτομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε πριν λίγο σε πλοίο στο Λιμάνι του Ηρακλείου. Σύμφωνα με το cretalive, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα έγινε στο μηχανοστάσιο του πλοίου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.