Αρχική Eπικαιρότητα Βάσια Κόντη – Σύνοδος Δία – Κρόνου στον Υδροχόο : Η επιρροή...

Βάσια Κόντη – Σύνοδος Δία – Κρόνου στον Υδροχόο : Η επιρροή για τα 12 ζώδια

Δίας Κρόνος στον Υδροχόο

Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Οι δεσμεύσεις μας απελευθερώνουν!

Η αρχή μιας Νέας Εποχής είναι επιτέλους εδώ , ορατή και πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, η συνάντηση ΔΙΑ ΚΡΟΝΟΥ σηματοδοτεί το άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, θα χτυπήσει την ανεργία, το εισόδημα, την καταπολέμηση της ανισότητας, της φτώχειας, της έλλειψης στέγης και οι χρηματοοικονομικοί τομείς θα λειτουργήσουν για να μπορούν να συνεχίσουν να παρέχουν βοήθεια και κίνητρα.

Δεν υπήρχε τίποτα εύκολο στις αστρολογικές επιρροές του 2020, όλα κύλησαν δύσκολα και με μεγάλο κόπο κυρίως λόγω της διάλυσης του παλιού μας κόσμου αλλά και της αστάθειας και της αβεβαιότητας της νέας Εποχής που τώρα ξεκινά.

Όπως πριν από κάθε «γέννα» υπάρχει πόνος κι αγωνία έτσι και τώρα στο γκρεμό της παλιάς εποχής βιώνουμε όλα εκείνα τα συναισθήματα της αγωνίας του τι θα «γίνει» που θα πάει όλο αυτό και τι μας περιμένει….

21 Δεκεμβρίου η συνάντηση «γέννα» πραγματοποιείται σχεδόν μετά 200 χρόνια σε ζώδιο αέρα! Στον Υδροχόο, ζώδιο που αφορά την αντίδραση, την ανατροπή, την αλλαγή, τον άνθρωπο μέσα στην ομάδα, τις φιλίες, τους ομοϊδεάτες αλλά και τους στόχους και τις ελπίδες μας ως μέλη μιας ευρύτερης κοινωνικής ομάδας. Ένα ζώδιο που αγαπά τον άνθρωπο, φιλικό και με ανάγκη να μοιράζεται τις λαμπρές του ιδέες προπάντων με τους φίλους και τους ανθρώπους γύρω του που ενδιαφέρονται να μάθουν και να επικοινωνήσουν τα ιδεώδη του. Και ποιο ζώδιο είναι καταλληλότερο από αυτό να μας εισάγει στην Νέα εποχή;

Ετσι,ύστερα από τόσα χρόνια επαναλαμβανόμενων συναντήσεων σε ζώδια γης και ύλης- οι άνθρωποι έδιναν βάση και μεγάλο ενδιαφέρον στην υλική τους ασφάλεια και στη συγκέντρωση πόρων που είναι ανθεκτικά στις αλλαγές, οι τράπεζες και οι ωφελημένοι από αυτές, η γη και τα ακίνητα καθώς και οι παχυλές καταθέσεις έδωσαν το στίγμα τους στην τελευταία τους συνάντηση το 2000!

Περνάμε όμως σε μια νέα εποχή που η συνάντηση τους σε ζώδια αέρα θα προκαλέσει διαταραχές στις καθιερωμένες τάξεις – 200 χρόνια είν αυτά-και δραματικές αλλαγές στις συλλογικές ιδέες και στον τρόπο που επικοινωνούμε. Ξεκινώντας από το ζώδιο του Υδροχόου και μέχρι το 2159 θα δούμε συναντήσεις τους μόνο σε ζώδια Αέρα!

Δίας και Κρόνος -μυθολογικά πρόκειται για Πατέρα και γιο-πρόκειται να συνεργαστούν και να μας πείσουν πως μόνο «οι δεσμεύσεις απελευθερώνουν» γιατί πολύ απλά η επέκταση χωρίς όρια είναι απλά καταστροφική! Για να αναπτυχθεί κάτι και να πάει μακριά πρέπει να γίνει δομημένα, με σύνεση, όρια και κυρίως Σοφία. Στην μυθολογία φυσικά δεν συνεργάστηκαν κι εντελώς αρμονικά, ο Δίας όμως επέλεξε το «σόι» του να συνεργαστεί αποκομίζοντας τη Σοφία και την εμπειρία του «μπαμπά» του και τον νίκησε τελικά με τα δικά του «όπλα» τα όπλα της γενιάς του.

Η Επέκταση, η βελτίωση, το πνεύμα και η αισιοδοξία του Δία νίκησε με τις γνώσεις, την εμπειρία και την Ιστορία της μεγάλης του οικογένειας, κρατώντας όμως τη βασική αρχή ότι Ενας πρέπει να είναι ο Αρχηγός! λαμβάνοντας δε και τη βοήθεια του Προμηθέα έσωσε τον κόσμο προσφέροντας την γνώση αφειδώς!

Συμπερασματικά η συνάντηση Δία Κρόνου θα μας καθοδηγήσει ευτυχώς ανάλογα με το ζώδιο και τον Ωροσκόπο μας σε νέα μονοπάτια ευθυνών και δεσμεύσεων που θα μας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο. Ισως λίγο περισσότερο ζοριστούν τα σταθερά ζώδια εξαιτίας της κόντρας τους με τον Ουρανό από τον Ταύρο αλλά και κει ακόμη υπάρχει έντονη η πρόκληση της μετάβασης των «ακούνητων» ζωδίων να αφυπνιστούν και να λάβουν μέτρα κατάλληλα προς τις επιδιώξεις τους. Δεν μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο φίλε Λέοντα αν δεν ξεβολευτείς από το θρόνο σου! Το ίδιο βέβαια και για τους Ταύρους Σκορπιούς και Υδροχόους

ΚΡΙΟΣ

Δουλέψατε σκληρά, αγωνιστήκατε και δώσατε όλο σας το είναι για να αναγνωριστείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Κάποιοι τα πήγατε περιφημα, κάποιοι άλλοι αναγκαστήκατε να αλλάξετε γραμμή πλεύσης και να παραιτηθείτε από τα προηγούμενα σχέδια σας. Στο μεταξύ χάσατε ανθρώπους που δεν ταίριαζαν με τα νέα σας σχέδια, κερδίσατε όμως κάποιους άλλους που στάθηκαν- και στέκονται- βράχοι- δίπλα σας πριμοδοτώντας κάθε σας δημιουργικό σχέδιο. Τώρα θα δείτε πλέον πως το ξεδιάλεγμα αυτό θα σας δώσει ασφάλεια και αισιοδοξία ότι δεν είστε μόνοι σας αλλά θα έχετε πάντα ισχυρούς φίλους και συμπαραστάτες στα φιλόδοξα σχέδια σας. Για όσα αγωνιστήκατε τώρα θα αμειφθείτε και θα λάβετε τα εύσημα ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και αποδώσατε ευγνωμοσύνη και δικαιοσύνη σε όσους σας βοήθησαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που θέλατε πάντα αυτό θα γίνει! Είστε στην κορφή, είστε στο πιο ψηλό σημείο του Ουρανού! Για όσα αγωνιστήκατε και παλέψατε τώρα θα ανταμειφθείτε, είστε ορατοί, είστε επιφανείς, είστε με στημένοι με τρόπο που είναι αδύνατον να γκρεμιστεί η δημόσια εικόνα και η καριέρα σας. Ακλόνητο στάτους, καριέρας και δημόσιας εικόνας σας επιφυλάσσει η συνάντηση αυτή. Ο αγώνας είναι να συνεχίσετε σθεναρά να ακολουθείτε τις ηθικές αξίες και αρχές σας ακόμα κι να σας χαριστεί όλη η εξουσία του κόσμου. Η ευθύνη που συγκεντρώνεται πάνω σας δεν είναι φυσικά εύκολη, χρειάζεται σύνεση, δικαιοσύνη και ταπεινότητα σε όλες τις πετυχημένες αποφάσεις που θα πάρετε, Επίσης να θυμάστε ότι κάθε εμπόδιο ή ανατροπή είναι απλά για να σας πάει ένα βήμα παραπέρα και όχι για να σας καταστρέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πραγματική σας δύναμη είναι στην πραγματική αλήθεια σας. Νέες πεποιθήσεις, σοβαρός τρόπος σκέψης και νέα νοήματα στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε έναν καινούργιο κόσμο που απλά αγνοούσατε. Σημαντικές σπουδές, επιμορφωτικό έργο δικό σας αλλά και υψηλά νοήματα διδασκαλίας που θα δώσετε ή θα δεχθείτε. Υψηλές θέσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ξένων γλωσσών και πτυχίων. Ανοίγει ο δρόμος για το διορισμό σας ίσως και στο εξωτερικό ή σε εργασίες που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Η ευθύνη σας είναι να μην ξεχάσετε τις δύσκολες στιγμές ανασφάλειας και φόβου ότι κάποιοι άνθρωποι στάθηκαν και σας βοήθησαν ποικιλοτρόπως- όχι απαραίτητα οικονομικά- αλλά με τις ιδέες τους και τις προτροπές τους να υιοθετήσετε νέες τακτικές επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγώνας για μια καλύτερη ψυχολογία απαλλαγμένη από φοβίες και ενοχές. Δεν θα καταφέρετε να αποποιηθείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος αλλά θα τις χρησιμοποιήσετε ως προίκα για το μέλλον. Ασφάλειες και ανασφάλειες οικονομικές θα ξεπηδήσουν περισσότερο για να σας πείσουν ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να βγείτε νικητές σε οτιδήποτε προκύψει αλλά κι ότι μπορείτε να στηριχθείτε σε παροχές που δεν περιμένατε είτε από το οικογενειακό περιβάλλον, είτε από το σύντροφό σας. Η ευθύνη σας είναι να ανταποκριθείτε με πραγματική ευγνωμοσύνη στους αγαπημένους σας που σας στήριξαν στα προηγούμενα crash test των σχέσεων σας.

ΛΕΩΝ

Τεράστιες ευκαιρίες να δομήσετε σχέσεις αγάπης κι εμπιστοσύνης, ακόμη κι αν έχετε χάσει την ελπίδα ότι θα βρείτε επιτέλους μια σχέση ζωής. Ανταποκριθείτε με χαρά και ευγνωμοσύνη σε όλα αυτά που το ταίρι σας έχει τη διάθεση να σας χαρίσει και μην υποτιμήσετε καθόλου τη δυνατότητα να δεσμευθείτε εφ’ όρου ζωής ακόμα και με ανθρώπους που μέχρι τώρα σας προκαλούσαν ανασφάλεια ή αίσθηση ότι δεν έχετε τα εχέγγυα για να παλέψετε για αυτούς. Η ευθύνη σας είναι να ανταποδώσετε αυτή την αίσθηση ασφάλειας και να φανείτε γενναιόδωροι, εφόσον έχετε ενδυναμώσει τόσο τον εαυτό σας όσο και την οργάνωση της καθημερινότητας σας με την δική τους αρωγή και ανιδιοτελή προσφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καθημερινές ανησυχίες που σας ταλαιπωρούν δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστούν….ανησυχείτε για την υγεία, την εργασία, τις ασχολίες που πρέπει να διεκπεραιώσετε σε ημερήσια βάση και σχεδόν ποτέ δεν προλαβαίνετε. Σας δίνετε τώρα η μεγάλη ευκαιρία της πετυχημένης οργάνωσης ώστε να μην ταλαιπωρείστε διαρκώς και ταυτόχρονα να φροντίσετε και την υγεία σας. Πρόγραμμα διατροφής, γυμναστική, ψυχοθεραπεία αλλά και γενικότερη ενδυνάμωση θα σας κάνει να αναλάβετε πλήρως την ευθύνη μιας καλύτερης εκδοχής του εαυτού σας απαλλαγμένου από τις κακές συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Σκέπτεστε υπεύθυνα να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί; ή θα είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός από σεξουαλική σχέση για να περάσετε καλά; εδώ η ευθύνη είναι τεράστια εφόσον το δημιούργημα αφορά το σημαντικότερο όλων- το παιδί σας- αν έχετε ήδη παιδιά τότε θα αναλάβετε έναν πιο ουσιαστικό ρόλο μαζί τους τον οποίο και θα απολαύσετε. Αν είστε καλλιτέχνες ή δημιουργοί έχετε μπροστά σας την μεγάλη πρόκληση να πετύχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σας. Η διασκέδαση και το παιχνίδι θα αποκτήσει άλλο νόημα καθώς ο Δίας θα βρει έκφραση και ο Κρόνος θα το παγιώσει ως τρόπο ζωής από δω και στο εξής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανωθείτε για να στήσετε μια ισχυρή οικογενειακή και συναισθηματική ζωή ακόμα και αν έχετε χάσει κάθε ελπίδα ότι επιτέλους θα το καταφέρετε. Αν το σπίτι σας είναι πηγή ανασφάλειας, αν δεν έχετε δικό σας σπίτι τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να το αποκτήσετε και μαζί με αυτό να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Η ευθύνη σας βέβαια είναι να ανταποκριθείτε στα καλέσματα για να παράσχετε βοήθεια σε δικούς σας ανθρώπους που μπορεί να σας χρειαστούν καθώς εσείς ταυτόχρονα θα δείξετε την ευγνωμοσύνη σας σε αυτούς που σας στήριξαν τα πρώτα χρόνια της ζωής σας. Αν προβείτε σε μια μετακόμιση ή μια αγορά φαίνεται να είναι επικερδής και μακροπρόθεσμα ευεργετική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μάθετε ότι καμιά φορά η σιωπή σας είναι πιο ηχηρή από τη γλώσσα σας ιδιαίτερα αν δεν την χρησιμοποιείτε με σύνεση! Αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας με τους γύρω σας και προσπαθείτε πια να έχετε σχέσεις με ουσιώδη διάλογο και όχι με ελαφρύ και επιφανειακό τρόπο. Οι μετακινήσεις, τα μέσα μεταφοράς αλλά και τα αδέλφια σας θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και η ευθύνη σας θα είναι να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτά που έχουν να σας πουν-κι όχι σε αυτά που εσείς νομίζετε. Σπουδές και γραπτά κείμενα, όπως και αν εργάζεστε σε χώρους εκπαίδευσης θα σας δώσουν νέες προοπτικές εξέλιξης. Το μυαλό σας θα ανοίξει ορίζοντες αλλά πολύ πολύ συγκεκριμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοεκτίμηση σας ενισχύεται ή την κτίζετε πλέον διαφορετικά. Ισως έχετε κάνει τρομερή πρόοδο στην αναγνώριση αξιών που μετρούν διαφορετικά μέσα σας και δεν έχετε ανάγκη να κερδίζετε πολλά αλλά κυρίως ουσιαστικά. Μπορεί να κάνετε και μια σοβαρή εκκαθάριση αυτών που χρειάζεστε πραγματικά και αυτών που απλά σας επιβαρύνουν, το σίγουρο είναι ότι θα μάθετε να εκτιμάτε διαφορετικά το χρήμα, την ύλη γενικότερα και θα αναπτύξετε πιο ασφαλείς τρόπους να το επενδύσετε. Ευθύνη σας είναι να κρατήσετε ρεαλιστικούς στόχους ανάπτυξης και να μην χάσετε το μέτρο στα δοσίματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ζήσετε την αρχή της νέας σας ζωής! Μια έναρξη στο άμεσο περιβάλλον σας, στον τρόπο λειτουργίας στον τρόπο σκέψης σας! Λέξη κλειδί η οργάνωση της δύναμης σας. Παντοδύναμοι, έτοιμοι και οργανωμένοι να δώσετε τον καινούργιο σας εαυτό στους αγαπημένους σας αλλά και σε σας, που έχετε απόλυτη ανάγκη να αναγνωρίσετε την αξία σας. Ανάληψη ευθυνών που θα σας δώσουν τη χαρά της δημιουργίας ενός καινούργιου προφίλ. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και σχέσεις που θα περπατήσουν σε ασφαλή μονοπάτια απαλλαγμένα από τις ανασφάλειες του παρελθόντος. Εσείς θα οδηγήσετε στην αλλαγή της ευθύνης του νέου κόσμου μας και δώσετε πρώτοι το παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει ένας Υδροχόος!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα όνειρά σας αρχίζουν και παίρνουν μορφή! Συγκεκριμένη μορφή και σχέδιο που θα σας απελευθερώσει από τις βαριές συνθήκες καταπίεσης των προηγούμενων ετών. Ο κύκλος θα κλείσει αλλά αυτή τη φορά θα σας βρει προετοιμασμένους και οργανωμένους να μην έχετε πλέον την ανάγκη να ζητήσετε τη βοήθεια κανενός. Η ευθύνη σας είναι να μην δειλιάσετε, να μην κόψετε ταχύτητα όταν έρθει η ώρα της υλοποίησης. Είναι εξάλλου η μεγάλη σας ευκαιρία να απαλλαγείτε από άγχη και φοβίες που σας έχουν φορτώσει ενοχές και να βγείτε μπροστά να κάνετε τελικά τα όνειρα σας πραγματικότητα- Ο Δίας φύλακας Αγγελος σας θα δίνει την απαραίτητη έμπνευση και διόραση να αποκτήσετε τη διάκριση που έχετε στερηθεί, εξαιτίας της ευαίσθητης φύσης σας.