Αρχική Eπικαιρότητα H νέα Σελήνη του Αυγούστου και πως επηρεάζει τα ζώδια

H νέα Σελήνη του Αυγούστου και πως επηρεάζει τα ζώδια

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΦΟΡΑ ΠΡΟΒΙΑ ΑΡΝΙΟΥ, ΑΛΛΑ…

Με μια βροχή από λαμπερά Πεφταστέρια έκανε την εμφάνιση της η Αυγουστιάτικη Νέα Σελήνη. Την παράσταση έκλεψαν οι Περσείδες, οι κόρες αυτές του Περσέα που βαρέθηκαν την αιώνια ακινησία και αποφάσισαν να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους. Η Σελήνη , το πιο κοντινό σε εμάς Ουράνιο Σώμα και το δεύτερο κατά σειρά λαμπρότητας μετά τον Ήλιο, ξεκίνησε το καινούργιο, αλλά πολύ παλιό στην πραγματικότητα ταξίδι της, που θα κρατήσει 28 ημέρες. Ένα συμβολικό, αέναο ταξίδι θανάτου και αναγέννησης, τόσο ωφέλιμο για την ψυχή μας, μα και τόσο πραγματικό για την ζωή μας. Η κυκλοθυμική κυρά με τα τόσα διαφορετικά ονόματα, τα ανάλογα με τις διαθέσεις της, διατρέχει τον Ουρανό σαν Μαραθωνοδρόμος που διεκδικεί τον κότινο. Πασιφάη όταν είναι ολόφωτη. Αίγλη όταν λάμπει. Μήνη όταν είναι θυμωμένη. Και κάθε φορά, σε κάθε νέα της αρχή, παντρεύεται τον άρχοντα της ημέρας τον Ήλιο. Η μοναδική αυτή στιγμή της τέλειας ένωσης των δύο πιο σημαντικών Αστεριών της ζωής μας, των φώτων μας, της μέρας και της νύχτας, της θηλυκής και της αρσενικής αρχής, της προσωπικότητας και της ψυχής μας!
Μα τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου και τις προθέσεις της, την κρύβουν πολύ όμορφα τα Πεφταστέρια και τα τρίγωνα του Άρη. Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα όσο θέλει να μας παραστήσει. Δεν είναι τόσο καλοκαιρινή κι ανέμελη όσο θέλει να μας δείξει. Οι 26 μοίρες του Λέοντα, το σημείο συνάντησης του Ήλιου και της Σελήνης είναι φτιαγμένες για χαρά και παιχνιδίσματα… όχι όμως όταν παραμονεύει μια χιαστί και ένα σφυρί του Θωρ, σαν λύκος κρυμμένος στις λόχμες, έτοιμος να επιτεθεί στο κοπάδι. Σαν λύκος ντυμένος την προβιά του αρνιού. Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα για τα Σταθερά του τέλους του τρίτου δεκαημέρου που καλούνται να προστατέψουν τα κεκτημένα τους. Δύσκολα και για τα Παρορμητικά, επίσης του τέλους του τρίτου δεκαημέρου με τον Άρη να τα σφυροκοπά στα τετράγωνα του με Κρόνο και Πλούτωνα. Όσο για τα Μεταβλητά, η προσοχή θα πρέπει να είναι αυξημένη για τους γεννημένους στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου καθώς ο Ποσειδώνας από τις 20 μοίρες των Ιχθύων παραμορφώνει τις καταστάσεις.

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΙ 17 – 20 Μαΐου, ΛΕΟΝΤΕΣ 18 -21 Αυγούστου, ΣΚΟΡΠΙΟΙ 18 – 21 Νοεμβρίου και ΥΔΡΟΧΟΟΙ 15 – 18 Φεβρουαρίου , η Νέα Σελήνη του Αυγούστου σας κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο. Ένα πρόσωπο επαναστατικό που ενδέχεται να σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις και διαμάχες. Θα σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε την ορμή και την κάλπικη αισιοδοξία του Άρη που ενώ φαίνεται να σας πριμοδοτεί στα τρίγωνα του με τον Ήλιο, συγχρόνως σαμποτάρει κάθε ενέργεια σας, στα σκληρά του τετράγωνα με τον Κρόνο. Και αυτή ακριβώς είναι η δυσκολία… τα διφορούμενα μηνύματα που παίρνατε. Ας είστε προσεχτικοί λοιπόν. Μην πιστεύετε ότι ακούτε και κυρίως προσέξτε να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι εκεί που δεν πρέπει. Το Σύμπαν θέλει μάλλον να παίξει λίγο μαζί σας. Σας στρώνει το τραπέζι με τα εκλεκτότερα εδέσματα και λίγο πριν αρχίσετε να τρώτε, το μαζεύει! Προσοχή πάντα στην υγεία σας αλλά και στην υγεία των ατόμων της οικογενείας σας.

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΡΙΟΙ 17 – 20 Απριλίου, ΚΑΡΚΙΝΟΙ 19-22 Ιουλίου, ΖΥΓΟΙ 21- 23 Οκτωβρίου, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ 17- 20 Ιανουαρίου, στη Νέα Σελήνη του Αυγούστου, η συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου θα είναι κομβικές. Αισθάνεστε δυνατοί και δραστήριοι είναι αλήθεια, αλλά έχετε χάσει και λίγο τον έλεγχο, πρέπει να το παραδεχθείτε. Δύναμη, δραστηριότητα, αλλά και εμμονές προκειμένου να πετύχετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας, ασχέτως κόστους! Αυτή η άκρατη φιλοδοξία σας έχει ενεργοποιηθεί από τους σκληρούς του Σύμπαντος, αλλά γνωρίζετε πως κινείστε περισσότερο από τον εγωισμό σας και λιγότερο από την ανάγκη σας για επιτυχία. Πρέπει να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε τα ξεκινήματα της Νέας Σελήνης και τις προθέσεις τους, γιατί η ειδικότητα του Κρόνου και του Άρη είναι το ‘’σπάσιμο’’ του εγωισμού, προσωπικού και… συλλογικού.

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ, τα νέα… της Νέας Σελήνης είναι ευνοϊκά για εσάς. Καταστάσεις που τελειώνουν, για να ξεκινήσουν καινούργιες και καλύτερες. Ξεκαθαρίσματα μέσα από εντάσεις και πιέσεις που θα έχουν όμως θετικό αποτέλεσμα. Αισιοδοξία και νέοι στόχοι που μέχρι την αρχή του φθινοπώρου θα έχουν δρομολογηθεί.
Προσοχή ΔΙΔΥΜΟΙ 11, 12 Ιουνίου, ΠΑΡΘΕΝΟΙ 13, 14 Σεπτεμβρίου, ΤΟΞΟΤΕΣ 11, 12 Δεκεμβρίου και ΙΧΘΥΕΣ 11, 12 Μαρτίου, να μην σας ξεγελάσει ο θεός της θάλασσας. Πρέπει να είστε προσεχτικοί, να μην πιαστείτε στον ύπνο σαν τον Ενδυμίωνα από τα μάγια της Σελήνης. Τα μάγια του Ποσειδώνα, τα τόσο δυνατά , τα τόσο γλυκά, τα τόσο καθηλωτικά που όταν πια ξυπνήσετε θα αντιληφθείτε πως έχετε… πενήντα κόρες!

…Μέσα στη νύχτα, μαγεμένος ο βοσκός Ενδυμίων από την ετερόφωτη Σελήνη δεν υποψιάζεται ούτε την σκοτεινή πλευρά της… μα ούτε βλέπει και το Λύκο που καιροφυλακτεί κρυμμένος στα σκοτάδια της!