Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονίζουν ο 16χρονος Γιάννης και η μητέρα του στην μάχη του με...

Συγκλονίζουν ο 16χρονος Γιάννης και η μητέρα του στην μάχη του με την λευχαιμία (βίντεο)

Ο Γιάννης ειναι ένα γενναίο παιδί που περνάει την δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής του και μας χρειάζεται όλους. Μέσω του newsit.gr κάνει έκκλήση για βοήθεια.

Ο Γιάννης είναι 16 χρονών. Στη ζωή του δεν υπάρχει χώρος για σχολείο, εφηβικές σκανταλιές και ξενοιασιά.
Αντιμετωπίζει στωικά την Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Β από το 2013. Σήμερα η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, με τρίτη υποτροπή, ύστερα από μακροχρόνιες και επίπονες χημειοθεραπείες με απειλητικές για τη ζωή του επιπλοκές, αλλά και την υποβολή σε γονιδιακή θεραπεία CAR-T δυο φορές, χωρίς επιτυχία.

Ο Γιάννης δεν το βάζει κάτω. Είναι αποφασισμένος και έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Γνωρίζει οτι πρέπει να συνεχίζει να παλεύει για να ζήσει. Θέλει να ζήσει. Θέλει να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή, χωρίς τον διαρκή φόβο του θανάτου.

Έχοντας περάσει 7 ολόκληρα χρόνια στα νοσοκομεία της Ελλάδας, και γνωρίζοντας τα μηδαμινά ποσοστά επιβίωσης στην Ελλάδα παιδιών ανάλογης κατάστασης, η ελπίδα και η ασφάλεια που του χαρίζει ο καθηγητής και το προσωπικό της μονάδας μεταμόσχευσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Φρανκφούρτης είναι η μισή μάχη που έχει ήδη κερδίσει. Δεν έχουμε δικαίωμα να του τη στερήσουμε. Όπως δεν θα το έκανε κανένας γονιός που θέλει να ζήσει το παιδί του. Κάνουμε έκκληση για μια φορά ακόμα. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά!

Χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να συγκεντρώσουμε τα 350.000€ που απαιτούνται για τη μεταμόσχευση.
Ας δώσουμε όλοι μαζί την ευκαιρία στον Γιάννη να ζήσει τα εφηβικά χρόνια που του αξίζουν!

Ακούστε τι λέει ο ίδιος στο newsit.gr

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε προγραμματισμένη κατάθεση για να στηρίξουν τον μικρό Γιάννη, παρακαλούνται να χρησιμοποιούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6574-125826-162
ΙΒΑΝ GR 72 0171 5740 0065 7412 5826 162
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ (BIC) PIRBGRAA