Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το Astro Team της Βάσιας Κόντη

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το Astro Team της Βάσιας Κόντη

Αυτή η εβδομάδα είναι η νηνεμία ανάμεσα στις δύο καταιγίδες. Η προηγούμενη μας άφησε με την πικρή γεύση του Άρη – Πλούτωνα μαζί με τον θυμό, την ένταση και τα νεύρα και η επόμενη μας επιφυλάσσει τον Άρη – Κρόνο. Τη Δευτέρα όμως στις 17/08 έχουμε τον Ερμή από το Λέοντα να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό ενισχύοντας την εφευρετικότητα αλλά και την αποφασιστικότητα σε επιχειρηματικά θέματα, νέες πρωτοβουλίες, αλλά και γνωριμίες που θα γίνουν γρήγορα και θα μας προκαλέσουν ένα ευχάριστο αίσθημα. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) του τρίτου δεκαημέρου, και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή πλανήτες σε αυτό το δεκαήμερο. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου να προσέξουν στις μετακινήσεις τους λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και βιασύνης. Ενώ οι Λέοντες την ίδια μέρα θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ιδέες και να πάρουν αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή και το αποτύπωμα που θα αφήσουν στους γύρω τους.

Η 18 Αυγούστου θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικά δώρα, τυχαίες συναντήσεις με πολύ συναίσθημα και οικειότητα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) τέλος πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου γύρω στην 10η μοίρα αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία σε αυτή τη μοίρα. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη στην 26η μοίρα του Λέοντα έρχεται για να βγάλει και πάλι μπροστά το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες έχουν νέα ξεκινήματα με φόρα. Από τη μια ο Άρης στον Κριό θα τους δώσει τη δύναμη να κάνουν μια νέα αρχή στα συναισθηματικά τους, σε ταξίδια και νέες συμφωνίες και από την άλλη ο Κρόνος σε χιαστί με τη Νέα Σελήνη θα δώσει της αίσθηση ότι ξεπληρώνουμε ένα καρμικό χρέος από αυτή την έναρξη. Όλοι όμως θα νιώσουμε πιο δημιουργικοί και θα μπορούμε να εκφραστούμε άμεσα και ξεκάθαρα.

Στις 20/8 ο Ερμής περνάει στο δεύτερο ζώδιο της κυβέρνησης του, την Παρθένο και η σκέψη μας θα γίνει πιο ορθολογική. Θα βάλουμε στόχους και θα τους σχεδιάσουμε προσεχτικά με σκοπό να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Στο ίδιο μοτίβο μας σπρώχνει και ο Ήλιος που δύο μέρες μετά, στις 22/8 κάνει την είσοδο του και αυτός στην Παρθένο και για ένα μήνα περίπου πιάνουμε χαρτί και μολύβι και προγραμματίζουμε θα επόμενα βήματα μας, όσο μας επιτρέπεται στις παρούσες συνθήκες.

Τα 12 ζώδια:

Κριός

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Αρκετές εντάσεις και νεύρα είχατε μέχρι τώρα. Όχι ότι τελείωσαν αλλά μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα ηρεμίας. Γνωριμίες, συναντήσεις, φλερτ, επικοινωνίες και ό,τι σας χαλαρώνει! Επίσης θα πάρετε χρήματα ξαφνικά και ανέλπιστα που παίζουν το ρόλο τους στην καλή σας διάθεση. Προς τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα θελήσετε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας και να κάνετε συζητήσεις που θα βελτιώσουν σχέσεις με συναδέλφους, αρκεί να αφήσετε στην άκρη το άγχος σας. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα επικεντρωθείτε στη βελτίωση της υγείας σας και της φυσικής σας κατάστασης.

Ταύρος

Οικογενειακά θέματα και προβλήματα που είχατε στο σπίτι και δεν ήταν εύκολο να επιλυθούν, γιατί δεν νιώθατε ότι είχατε τη δύναμη να το κάνετε ή γιατί παρέμεναν κρυφά, βγαίνουν στην επιφάνεια και επιλύονται. Θα συναντηθείτε με άτομα της οικογένεια σας και θα πάρετε απαντήσεις που ψάχνετε. Για τις επόμενες 15 ημέρες έχετε νέα ξεκινήματα στο σπίτι σας και στα επαγγελματικά σας, που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία σκέψης, θα αποδειχθούν όμως ιδιαίτερα ευνοικά. Εάν το νέο ξεκίνημα αφορά μετακινήσεις, δεν είναι απίθανο να κάνετε γνωριμίες ξαφνικά μέσω συγγενών. Και όχι.. δε θα είναι προξενιό! Όπως επίσης, όσοι ακόμα εργάζονται μπορούν να κλείσουν συμφέρουσες συμφωνίες.

Δίδυμοι

Σας περιμένουν νέες γνωριμίες μέσα από παρέες και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην επίτευξη ενός πολύ προσωπικού σας στόχου. Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και αυτά τα νέα πρόσωπα, ίσως νεότερα από εσάς, θα έχουν και κάποιο κύρος στον κύκλο σας. Εάν αποφασίσετε να κάνετε τις διακοπές σας αυτή την εβδομάδα να ξέρετε ότι θα περάσετε υπέροχα. Αυτό που μπορεί να νιώσετε ως εμπόδιο ή αναποδιά, προσωρινή όμως, είναι κάποιες οικονομικές και ψυχολογικές ανασφάλειες καθαρά δικές σας. Και αυτό γιατί ευνοείστε στα οικονομικά σας από αφανείς πρόσωπα και συνεργασίες, αλλά θα έχετε και την ενθάρρυνση από μία κρυφή σχέση.

Καρκίνος

Μην την αφήσετε αυτή την εβδομάδα να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείτε. Μαζί με τους υπόλοιπους παρορμητικούς έχετε ανέβει γολγοθά, αλλά έστω αυτές τις επτά ημέρες μπορείτε να προχωρήσετε με επαγγελματικές συμφωνίες που θα σας αποφέρουν οικονομικά στο μέλλον. Θα έχουν μία καλή βάση και θα προωθήσουν την εικόνα σας προς τα έξω. Θα νιώσετε εσείς πιο ασφαλείς ψυχολογικά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που θα έρθει μέσα από την επιβεβαίωση των φίλων σας. Το εμπόδιο που μπορεί να συναντήσετε είναι με προηγούμενες συνεργασίες ή συζητήσεις που είχατε κάνει με το σύντροφο σας. Παρ’ όλα αυτά όμως με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας συνεχίζετε να μαγεύετε του γύρω σας.

Λέων

Όλη η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσάς. Με τις κύριες όψεις και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας λάμπετε. Είστε πιο σίγουροι από ποτέ για αυτά που θέλετε να πετύχετε. Στη καθημερινότητα σας μπορεί να παραμένουν εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά αυτό δε θα σας αποθαρρύνει, η διάθεση σας θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Η σκέψη σας για τις επεκτάσεις που θέλετε να κάνετε είναι σε εγρήγορση και παραμένει για το επόμενο πεντάμηνο η δυνατότητα να έρθει η ευκαιρία από το εξωτερικό ή από κάποια νομική σας υπόθεση. Θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις κρυφές συνεργασίες ή και σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί στην δουλειά σας για να πετύχετε τις αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Παρθένος

Το υποσυνείδητο σας παίρνει φωτιά, είναι ανεξέλεγκτο. Αυτό θα σας οδηγήσει σε κάθε νέο ξεκίνημα που θα κάνετε χωρίς να το συνειδητοποιήσετε αρχικά. Ερωτικές σχέσεις, κρυφές συνεργασίες, οικονομικές και ψυχολογικές ανασφάλειες που μπορείτε να τις μετατρέψετε σε αίσθημα ασφάλειας αρχίζουν να κινητοποιούνται. Μην αφήσετε την κακή σας διάθεση να μπει εμπόδιο σε αυτές τις αλλαγές στη ζωή σας. Ευνοούνται γνωριμίες , επικοινωνίες και ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε απόσταση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και συμπαθείς για τον τρόπο που θα εκφράζετε τις απόψεις σας ακόμα και αν είναι ριζοσπαστικές για κάποιους.

Ζυγός

Έχετε την ανάγκη να θέσετε νέους στόχους και όνειρα με σκοπό την εκπλήρωση των επιθυμιών σας και των συναισθηματικών σας αναγκών. Μπορεί αρχικά να μπουν εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα ξεπεραστούν όμως γρήγορα αφού θα πάρετε δύναμη από την υποστήριξή των ανθρώπων που νιώθετε πραγματικά κοντά σας. Ταξίδια με φίλους και οτιδήποτε παρείστικο θα σας κάνει να χαλαρώσετε. Η ευκαιρία των ημερών που θα πρέπει να τη δείτε, αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Εάν είχατε χρέη ή άλλες υποχρεώσεις θα δοθεί ξαφνικά η δυνατότητα να τα τακτοποιήσετε, ακόμα και να βγείτε ωφελημένοι από αυτό με τις κατάλληλες κινήσεις.

Σκορπιός

Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα κάνετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Η υπογραφή μίας συμφωνίας, αλλά και μία μετακίνηση με στόχο την καριέρα σας είναι πολύ πιθανή. Παράλληλα φαίνεται να βελτιώνετε και τις συνθήκες της υγείας σας και να παίρνετε δύναμη μέσα από αυτό. Απλά προσπαθήστε να μην βάζετε εσείς τα εμπόδια στα συμβόλαια που θα πρέπει να υπογράψετε, υπάρχει και η επιλογή της διαπραγμάτευσης. Ξαφνική γνωριμία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας και τρόπου σκέψης, από ξένη χώρα είναι πιθανό να συμβεί. Εάν σας απασχολεί μία συνεργασία σας από το εξωτερικό ή κάποιο νομικό έγγραφο έχετε την ευκαιρία να τα πετύχετε.

Τοξότης

Διεκπεραίωση συμφωνιών ή νομικών εγγράφων τα οποία θα ολοκληρωθούν με επιτυχία και θα σας ανοίξουν ένα νέο ορίζοντα στόχων και ονείρων. Θα πάρετε μεγάλη χαρά από την εκπλήρωση τους! Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα εμπόδια που βάζετε οι ίδιοι στον εαυτό σας, κυρίως ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και αμφιβολίες εάν ο τρόπος διαχείρισης των καταστάσεων είναι ο σωστός. Όλα είναι μέσα στο μυαλό σας, καθώς η ευκαιρία για να βελτιώσετε τη ψυχολογία σας, την καθημερινότητα σας και τη διάθεση σας συνολικά είναι εδώ. Χρήματα από περιουσιακά, διατροφές αλλά και κοινωνικές υπηρεσίες μπορεί να σας βοηθήσουν στις καθημερινές σας ανάγκες χωρίς να το περιμένετε.

Αιγόκερως

Εάν έχετε εκκρεμότητες με κληρονομικές και οικογενειακές υποθέσεις είναι η ευκαιρία να βρείτε τη δύναμη να τις λύσετε. Μία μετακόμιση αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας κουράσει και να βάλετε ένα προσωρινό φρένο, θα βελτώσει όμως την ψυχολογία σας. Χρήματα από συνεργάτες ή ακόμα και από τον σύντροφο σας θα σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε σε αυτό το βήμα. Η υπογραφή μιας οικονομικής συμφωνίας μπορεί να σας ανακουφίσει. Στις προσωπικές σας σχέσεις οι εντάσεις ομαλοποιούνται και οι ξαφνικές εκπλήξεις του συντρόφου σας που μπορεί να σχετίζονται και με τα νέα για ένα παιδί θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη διάθεση σας.

Υδροχόος

Σχέσεις, συνεργασίες, μετακινήσεις είναι στο προσκήνιο για εσάς. Θα δείτε ότι όλα θα κυλάνε πιο ομαλά. Μπορεί αυτή η εσωτερική καταπίεση που νιώθετε να σας κρατάει πίσω, η δύναμη της σκέψης και του λόγου σας όμως θα υπερισχύσει. Μην χάσετε την ευκαιρία για τη δημιουργία μίας νέας σχέσης ή συνεργασίας. Η καθημερινότητα σας αλλάζει ξαφνικά και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην οικογενειακή σας ζωή και την δουλειά σας. Ίσως προβείτε σε αλλαγές εντός του σπιτιού που θα σας διευκολύνουν. Εάν πάλι η σχέση με συναδέλφους δεν ήταν η καλύτερη το τελευταίο διάστημα, θα δείτε ότι υπάρχει περιθώριο για βελτίωση.

Ιχθύς

Οι εργασιακές σας σχέσεις, η υγεία σας και η φυσική σας κατάσταση περνάνε σε restart. Εάν θέλετε να κόψετε μία κακή συνήθεια είναι η ευκαιρία σας. Πιστεύετε στον εαυτό σας περισσότερο και αυτό φαίνεται με αποτέλεσμα να προσελκύεται τον κατάλληλο κόσμο που μελλοντικά θα σας βοηθήσει και οικονομικά. Το εμπόδιο που βάζετε εσείς είναι η αμφιταλάντευση τόσο στις φιλικές σας σχέσεις, όσο και στους στόχους και τα όνειρα σας. Η απορία που έχετε από τη μία είναι αν οι φίλοι σας είναι όντως εκεί να σας στηρίξουν και από την άλλη αν αυτά που θέλετε να πετύχετε είναι εφικτά. Συναισθηματικά θα σας έρθει η δυνατότητα από το πουθενά για νέες γνωριμίες αρχικά μέσα από επικοινωνίες.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48