Αρχική Eπικαιρότητα Μερομήνια 2020-2021: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα, σύμφωνα με το...

Μερομήνια 2020-2021: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα, σύμφωνα με το πρώτο δωδεκαήμερο του Αυγούστου

Μερομήνια 2021: Πολλοί Έλληνες πολίτες και όχι μόνο, αναρωτιούνται σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν φέτος το χειμώνα. Τα ερωτήματα είναι δύο και μάλιστα πολύ συγκεκριμένα. Το πρώτο έχει να κάνει με τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα. Όσον αφορά το δεύτερο, έχει να κάνει με τις προγνώσεις του καιρού για το φετινό χειμώνα. Ποια είναι η απάντηση; Πως θα σημειωθούν έντονες και διαρκείς χιονοπτώσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Μερομήνια 2021: Πώς μπορεί να υπολογίσει κανείς εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τον καιρό του έτους
Τα μερομήνια κάθε έτους προβλέπονται με βάση τις καιρικές συνθήκες του πρώτου δωδεκαήμερου του Αυγούστου. Δηλαδή τις επόμενες μέρες θα έχουν βγει τα μερομήνια για το 2020 μέχρι και τις 31 Ιουλίου του 2021. Όσον αφορά το φετινό χειμώνα, τα μερομήνια προβλέπουν έντονες χιονοπτώσεις με διάρκεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο φετινός Αύγουστος προβλέπεται γενικότερα άστατος. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κι άλλο το Σεπτέμβριο, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερες κακοκαιρίες. Ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης σύμφωνα με τα μερομήνια για το 2021, προβλέπονται πιο ηλιόλουστοι φέτος τον χειμώνα. Δεκέμβρης και Ιανουάριος όμως θα χαρακτηρισθούν από έντονες χιονοπτώσεις με διάρκεια και έντονα κρύα. Η άνοιξη για το 2021 φαίνεται πως θα ξεκινάει από τον Φλεβάρη, όπου και η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά.

Προηγούμενο άρθροΈνας διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος στην Παναγία του Συνοικισμού λόγω κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΕλένη Πετρουλάκη: Η δίαιτα αποτοξίνωσης που ξεφουσκώνει την κοιλιά μέσα σε λίγες μέρες