Αρχική Eπικαιρότητα «Γιατί με κλείνεις κ. Χαρδιαλιά; Έκανα ότι ζήτησες»: Το ξέσπασμα μιας ιδιοκτήτριας...

«Γιατί με κλείνεις κ. Χαρδιαλιά; Έκανα ότι ζήτησες»: Το ξέσπασμα μιας ιδιοκτήτριας καταστήματος

διοκτήτρια καταστήματος: Μία ιδιοκτήτρια θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση των επιχειρηματιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό, διότι τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν επιθυμούν να ακούγονται αυτού του είδους, οι απόψεις. Πρόκειται για ιδιοκτήτρια από κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Καλλικράτειας στη Χαλκιδική. Αναλυτικότερα:

Από ανάρτηση ιδιοκτήτριας καταστήματος εστίασης στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, η οποία αναφέρει:

Ακολουθεί η ανάρτηση από την ιδιοκτήτρια καταστήματος της Χαλκιδικής
«Γιατί με κλείνεις κ. Χαρδιαλιά; Έκανα ότι μου ζήτησες! Τοποθέτησα τις ομπρέλες μου όπως ακριβώς μου είπες, χάνοντας σχεδόν τις μισές, αφαίρεσα τα σκαμπό απ’το μπάρ, από την πρώτη μέρα που μου το ζήτησες, κράτησα όλες τις αποστάσεις μεταξύ των πελατών, όπως μου επέβαλλες! Γέμισα το μαγαζί μου με αντισηπτικά παντού! Δεν σταμάτησα ούτε έναν εργαζόμενο, με πλήρη επίγνωση του κόστους, που εσύ προσωπικά αμφιβάλλω αν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό! Έδωσα μάσκες σε όλο μου το προσωπικό, και τη φορούσαν τα παιδιά με 40 βαθμούς Κελσίου στην άμμο!

Πάλεψα όλο το καλοκαίρι με ελέγχους πάσης φύσεως, και πήρα συγχαρητήρια από παντού, για να έρθεις εσύ κ. Χαρδαλιά και να με κλείνεις στο αποκορύφωμα της καλοκαιρινής περιόδου στις 12; Άνοιξες με περίσσια ανευθυνότητα τα σύνορα, και τα 20 κρούσματα γίναν 200, και σου φταίω εγώ κ. Χαρδιαλιά; Ντροπή σας κ. Χαρδιαλιά! Και εσύ κ. Μητσοτάκη; Μηδέν πρωτοβουλία; Μηδέν υπευθυνότητα;

Ξέρω ότι αυτή την ανακοίνωση δεν θα τη διαβάσετε ποτέ, όπως ξέρω ότι είμαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά για εσάς, αλλά σας λέω τούτο ( και κλείνω) από δω και πέρα θα με βρείτε απέναντι σας! Είχατε την ευκαιρία να δώσετε κουπόνια ( ή ότι άλλο) για εσωτερικό τουρισμό, και την χάσατε! Μόνο απογοητεύομαι από εσάς, είστε η ταφόπλακα μας! Έχουμε οικογένειες και παιδιά! Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ σας λέω ότι θα με βρείτε απέναντι σας!».

Προηγούμενο άρθροΟ Κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε την ανακοίνωση νέων μέτρων εντός της ημέρας
Επόμενο άρθροΕξαμίλια: Σύλληψη 47χρονου για κατοχή ηρωίνης