Αρχική Ν. Κορινθίας Hlektra.gr να κατανομάσετε τους δημοσιογράφους που εξυπηρετούν πολιτικάντηδες και “αποκρύπτουν” την αλήθεια...

Hlektra.gr να κατανομάσετε τους δημοσιογράφους που εξυπηρετούν πολιτικάντηδες και “αποκρύπτουν” την αλήθεια για τα κρούσματα στον νομό……

Πραγματικά αυτή την ιστοσελίδα δεν την επισκεπτόμουν ποτέ όμως από τον ντόρο που δημιούργησε προχθές με τα υποτιθέμενα 6 κρούσματα στην Κορινθία και από τα αμέτρητα μηνύματα που έλαβα από ανήσυχους πολίτες, προσπάθησα να παρακολουθήσω τα γραφόμενά τους προς ενημέρωσή μου.

Δεν έφτανε το κατάπτυστο κείμενο που αναστάτωσε όχι μόνο τους Κορίνθιους αλλά και συγγενείς και φίλους μας από άλλους νομούς, συνεχίζετε την ίδια τακτική δείχνοντας ότι μπορεί και να κατοικείτε σε άλλο νομό ή σε άλλο πλανήτη. Βάλατε στην διαδικασία τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και τον Διοικητή του Νοσοκομείου, μέσα σε όλο το φόρτο εργασίας τους να διακόπτουν για να σας απαντήσουν και να καθησυχάσουν τον κόσμο με τα αληθινά στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Αντί να ζητήσετε συγγνώμη από τους πολίτες για ότι προκαλέσατε τα βάζετε με τους δημοσιογράφους ότι εξυπηρετούν “πολιτικάντηδες” και ο νομός είναι στο κόκκινο. Πραγματικά απορώ αν θέλετε το καλό του νομού μας ή το κακό. Η Δυτική Κορινθία είναι ανάστατη, τα μαγαζιά είναι άδεια, δεν υπάρχουν επισκέπτες και όλο αυτό ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Καλώ τον Δήμο Σικυωνίων να αναλάβει τις ευθύνες του και να πράξει τα δέοντα γιατί το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.

Σ.Σ: Οταν ένας από εσάς υπογράψει με ονοματεπώνυμο τα κείμενά σας τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και αναλυτικότερα αλλά πάνω απ’ όλα ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ !!!

Σ.Μπαλή