Αρχική Ν. Κορινθίας Συναγερμός λόγω κορωνοϊού σε BAR στην Κορινθία- Έκλεισε προληπτικά

Συναγερμός λόγω κορωνοϊού σε BAR στην Κορινθία- Έκλεισε προληπτικά

Συναγερμός έχει σημάνει σε επιχείρηση στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο  Bandit’s Roost All Day Bar στο Ξυλόκαστρο, καθώς συγγενικό πρόσωπο εργαζόμενου στη συγκεκριμένη επιχείρηση βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 50 ετών από το Ξυλόκαστρο, ο οποίος εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας…

Άμεσα, η επιχείρηση ενημέρωσε πως αναστέλλει τη λειτουργία της, προκειμένου να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας του προσωπικού και των πελατών της. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη επιχείρηση, πριν από λίγες ημέρες είχε επιβληθεί λουκέτο 15 ημερών για μη τήρηση των μέτρων προστασίας για τη μετάδοση του κορονοϊού.

Αναλυτικά:

Λογω ενος υποπτου κρουσματος covid-19 σε συγγενικο προσωπο εργαζομενου της επιχειρησης μας,τα καταστηματα μας αναστελλουν αμεσα την λειτουργια τους για να παρθουν τα απαραιτητα μετρα και τεστ για την διαφυλαξη της υγειας των πελατων φιλων και συγγενων μας.παραμενουμε ψυχραιμοι και ευχομαστε να πανε ολα καλα…

Πριν από λίγα λεπτά, η επιχείρηση ενημέρωσε εκ νέου πως πραγματοποιήθηκαν test σε όλο το προσωπικό και ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων:

Σημερα το πρωι μετα απο δικη μας προσκληση σε κλιμακιο του εοδυ στην κορινθια πραγματοποιηθηκε ελεγχος (test για covid-19) σε ολο το προσωπικο των καταστηματων μας. Μεχρι στιγμης κανενας μας δεν εχει καποια συμπτωματα και ειμαστε ολοι υγιεις περιμενοντας τα αποτελεσματα αυτων. Τέλος, πρέπει να διευκρινιστεί οτι συγγενικο προσωπο ατομου εχει υποπτο κρουσμα και οχι ο ίδιος ο υπαλληλος, ο οποίος αμέσως μολις ενημερωθηκε σχετικά τεθηκε αυτοβούλως σε καραντινα. Τα καταστηματα μας θα παραμεινουν κλειστα με δικη μας πρωτοβουλια μεχρι την απαντηση των αποτελεσματων!!!

ΠΗΓΗ: LOUTRAKI365.GR