Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3-9/8/20 από την Κατερίνα Καράμπελα

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3-9/8/20 από την Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Τα φεγγάρια του Αυγούστου είναι από τα πιο θεαματικά, εκτός από την ομορφιά θα αναδείξει και την ανάγκη μας για το κοινό καλό αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο με τους ομοϊδεάτες μας. Θέλουμε να χαρούμε το καλοκαίρι να διασκεδάσουμε να ερωτευτούμε να δημιουργήσουμε, πάντα όμως η ζωή είναι απρόβλεπτη σαν μια καλοσχεδιασμένη ταινία χωρίς τέλος αλλά γεμάτη σασπένς.    

ΚΡΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής μετά τις 5/8, σας ενθαρρύνει να μιλήσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Περνάτε όμορφα και κάνετε ευχάριστες διαδρομές, η επικοινωνία και οι κοινές δραστηριότητες με τα παιδιά θα σας δώσουν χαρά. Στο τέλος της εβδομάδας η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι πιο ήπια, πιθανό να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση στο χώρο σας.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πανσέληνος είναι θετική και μαζί με την παρόρμηση που σας διέπει αυτό το διάστημα βάζετε στόχους και τους βγάζετε εις πέρας. Οργανωθείτε σε ομάδες και περάστε όμορφα με τις παρέες σας. Θέλετε να διασκεδάσετε, ο έρωτας και η δημιουργία είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Προσοχή γενικά στην αυθόρμητη συμπεριφορά γιατί μπορεί με τις υπερβολές να έχετε αντίθετα αποτελέσματα σε ένα στόχο ή στην καριέρα σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα, που είναι ουδέτερη, χαρείτε την συντροφιά των φίλων και συγγενών. Από τις 6/8 ο Άρης σας κάνει αρκετά διεκδικητικούς και παρορμητικούς. Βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα συζητώντας τώρα, γιατί αργότερα μπορεί να μην είναι τόσο ήπια η κατάσταση. Πιθανό να μην μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα ούτε στην οικογένεια αλλά ούτε και στο κοινωνικό περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από τις 5/8 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις και μετακινήσεις με οικεία πρόσωπα. Βοηθά η Αφροδίτη να περάσετε όμορφα το Σαββατοκύριακο με φίλους και συγγενείς. Ευχάριστες μικρές διαδρομές. Μιλήστε και ελάτε πιο κοντά με ανθρώπους από το καθημερινό σας περιβάλλον.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η πανσέληνος προκαλεί διλλήματα και σας αναστατώνει συναισθηματικά, γιατί είναι δύσκολο να παραμελήσετε την οικογένεια για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μερικές φορές η καριέρα δεν συνάδει με τις ανάγκες που έχουν τα οικεία πρόσωπα. Οι ανατροπές και οι αλλαγές στην ζωή σας είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε. Οι άνθρωποι που ανταγωνίζεστε δεν είναι ορατοί, προσοχή στις υπερβολές γιατί αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην καριέρα και στην κοινωνική σας εικόνα.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας δύσκολα θα μπορέσετε να εκφραστείτε ελεύθερα. Θέλετε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι, πρέπει όμως οργανωθείτε σωστά ώστε να μην αισθανθείτε πίεση. Μπορεί κάποιες συζητήσεις να με συγγενείς ή φίλους να δυσκολέψουν τις σχέσεις σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου να προσέχετε την έντονη ψυχολογική αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και η κοινωνικότητα στην καρδιά των διακοπών είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο αυτό το διάστημα. Παίρνετε μια ανάσα στα οικονομικά, για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, μετά τις 7/8.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η Πανσέληνος σας κάνει συναισθηματικά να θέλετε να αποδράσετε από τα καθιερωμένα. Ίσως να έχετε ένα αίσθημα φυγής, ακόμα και ένα ταξίδι σε ένα πιο μακρινό μέρος είναι πιθανό, έτσι ώστε να ξεφύγετε από το συνηθισμένο περιβάλλον που εκεί έχετε επικεντρωθεί. Άλλωστε για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου δεν θα λείψει ο φανατισμός σε ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας συζητήσεις για οικονομικά θέματα θα σας κάνουν καχύποπτούς. Γενικά όμως αυτό το διάστημα έχετε πολλές υποχρεώσεις σε τρίτους και αυτό σας αγχώνει. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, όπως δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες κτλ. Η Αφροδίτη μέχρι τις 7/8 σας κάνει πολύ συμπαθείς αλλά και γοητευτικούς. Αγωνίζεστε για ένα κοινό σκοπό αλλά πρέπει να προσέχετε, είστε αρκετά παρορμητικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας στις 7/8, είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα περάσετε όμορφα και θα είστε αγαπητοί και γοητευτικοί στους άλλους. Παράλληλα το οικονομικό κομμάτι θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα και παρότι είναι περίοδος διακοπών θα κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ή να ανοίξετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος ίσως σας βοηθήσει να εμβαθύνετε περισσότερο σε θέματα που έχουν σχέση με την μεταφυσική μέσα όμως από ανατροπές και ξαφνικές συνειδητοποιήσεις. Σε πρακτική και υλική ανάλυση βλέπετε ότι τα οικονομικά, σε σχέση με τις υποχρεώσεις, σας προβληματίζουν. Ίσως κάποιες παραμέτρους δεν τις είχατε λάβει υπόψη και παρουσιάζονται τώρα να σας υπενθυμίσουν ότι όσο και να επικεντρώνεστε στην εξασφάλιση των χρημάτων που χρειάζεστε υπάρχουν «μαύρες τρύπες» που πρέπει να κλείσετε. Η υπερβολή θα διέπει τις συνεργασίες, αξιολογήστε σωστά και αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής, προτού φύγει από το ζώδιο σας, κάνει μια δύσκολη όψη με τον Κρόνο απέναντι σας, στις αρχές της εβδομάδας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Αισθάνεστε τον περιορισμό από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες . Τα λεγόμενα σας ίσως δεν βρουν την ανταπόκριση που περιμένατε. Το ίδιο διάστημα δεν θα μπορείτε να βγάλετε τα συναισθήματα σας προς τα έξω. Κινήστε πιο άνετα μετά τις 5/8.

ΛΕΩΝ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μετά τις 5/8 γίνεστε πιο ομιλητικοί, εκφράζεστε πιο εύκολα, ίσως έχετε αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Είναι μία εβδομάδα που πάλι μπορείτε να λειτουργήσετε πιο άνετα, αφού δεν επηρεάζεστε άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Όμως συναισθηματικά θα κινήστε μυστικά και δεν θα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ίσως να υπάρχει μια κρυφή σχέση ή κρυφά οικονομικά, μπορεί να αισθανθείτε απογοήτευση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Απέναντί σας γίνεται η Πανσέληνος, είναι η περίοδος των γενεθλίων σας (χρόνια πολλά!). Ενώ τα φώτα έχουν πέσει επάνω σας και δείχνετε λαμπεροί και δυνατοί, η Σελήνη, που είναι το συναίσθημα, βρίσκεται στραμμένη στον/στην σύντροφο ή στους άμεσους συνεργάτες σας. Οι ανατροπές δεν θα λείψουν στις συντροφικές σχέσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου πρέπει να προσέχετε τις υπερβολές και κρατήστε χαμηλούς τόνους, προστατέψετε την υγεία σας. Ο Ουρανός φέρνει ανατροπές σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στις 3-4/8.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μια ήπια εβδομάδα, που το μόνο που πρέπει να προσέξετε (στις 3/8) για να μην απογοητευτείτε, είναι οι κρυφές συζητήσεις στο χώρο εργασίας, που μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Επίσης ότι αφορά την υγεία πρέπει να είναι σε προτεραιότητα για εσάς. Ίσως κάποια νέα που αφορούν θέματα υγείας να σας περιορίσουν ή θέματα που αφορούν την εργασία να σας στερήσουν τον αυθορμητισμό στις εργασιακές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Από τις 5/8 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορεί να σχεδιάζετε πράγματα παρασκηνιακά, κάτι που δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα, γιατί είστε ένα άτομο που σας αρέσει να επικοινωνείτε έντονα. Ίσως κάποια λόγια να λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Είστε πολύ αγαπητοί σε ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ. αναμένετε να περάσετε όμορφα ή κάποιο άτομο από κοινές δράσεις να ενδιαφέρεται συναισθηματικά για εσάς.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μία δύσκολη Πανσέληνος που φωτίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τις ανατροπές στον εργασιακό χώρο, επίσης μπορεί να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα υγείας ή δουλειάς. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα υπερβάλετε και θα δυσκολευτείτε να βάλετε όρια σε μια ερωτική σχέση ή σε οικονομικά θέματα που αφορούν τα παιδιά ή ότι αφορά τη διασκέδασή σας.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου προσοχή στις υπερβολές και τις «μάχες» με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά. Δημιουργικά σχέδια μπορεί να εμπεριέχουν ρίσκα. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα κάνουν συζητήσεις που ίσως περιορίσουν τον αυθορμητισμό τους απέναντι σε ομάδες, λόγω διαφωνίας με τον/την αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή την εβδομάδα δεν θα προλαβαίνετε τις προσκλήσεις και τις μετακινήσεις με τις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχετε. Θα κάνετε σχέδια που δεν θα αφορούν μόνο εσάς, αλλά και τους φίλους ή τους ομοϊδεάτες. Με την Αφροδίτη στον τομέα των σκοπών και στόχων φαίνεται ότι, ακόμα και αν πολλά πράγματα είναι αντίθετα με την ιδιοσυγκρασία σας, έχετε μια εύνοια στην καριέρα. Άνθρωποι με κύρος και εξουσία είναι θετικοί απέναντι στην κοινωνική και επαγγελματική σας καταξίωση. Ουδέτερη εβδομάδα, που σας προδιαθέτει να πάρετε πρωτοβουλίες.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για εσάς. Φωτίζεται το πιο ωραίο κομμάτι της ζωή σας που είναι η διασκέδαση, ο έρωτας, τα παιδιά. Οι ανατροπές δεν θα λείπουν σε ότι αφορά τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα έχουν εντάσεις με τον/την σύντροφο και την οικογένεια, το μυστικό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές γιατί οι συγκρούσεις θα είναι άμεσες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εκφράζετε τις απόψεις σας και τα σχέδιά σας, αλλά οι δικοί σας άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται και δεν δέχονται τις φιλοδοξίες. Ίσως έχετε σκληρό αντίλογο. Μετά τις 4/8 η εβδομάδα θα κυλήσει πιο ήρεμα. Αποφύγετε τα σκληρά λόγια, είτε σε κοινωνικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις και συμφωνίες μέσα στο καλοκαίρι για την καριέρα και τους στόχους, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα ίσως διαμορφώνεται τώρα για το φθινόπωρο. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ταξίδια, τη γνωριμία με διαφορετικούς ανθρώπους και κουλτούρες. Οι σπουδές και τα άτομα από το εξωτερικό, σας εμπνέουν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να υπερβάλετε σε αυτά που λέτε και να έρθετε σε ρήξη με το περιβάλλον σας ή να αντιμετωπίσετε μια εχθρική στάση στο χώρο εργασία. Κρατήσετε χαμηλούς τόνους, προσέχετε την υγεία σας και οργανώστε καλύτερα τις διακοπές σας. Η Πανσέληνος είναι δύσκολη για εσάς γιατί βρίσκεστε σε δύο αντικρουόμενα «στρατόπεδα», το ένα είναι το παρελθόν, η οικογένεια και οι υποχρεώσεις και το άλλο οι στόχοι και η καριέρα. Δύσκολο να αποφύγετε τις ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ουδέτερη εβδομάδα με την αρχή όμως της εβδομάδας να είναι λίγο δύσκολη στην συνεννόηση με το άμεσο περιβάλλον. Εδώ και καιρό οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους περνούν κρίση, μην επιδεινώσετε την κατάσταση. Ίσως να έχετε αρκετά νεύρα, προσέχετε τις μετακινήσεις αλλά και την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο Ερμής σας δίνει έναυσμα και την αισιοδοξία να βγείτε προς τα έξω, να ταξιδέψετε, να χαρείτε με ανθρώπους που έχουν «ανοιχτό μυαλό». Εύνοια σε σχέδια για σπουδές και εξωτερικό. Η Αφροδίτη δείχνει ότι θα έχετε καλύτερη αντιμετώπιση από τους πιστωτές σας και ότι αφορά χρηματοοικονομικά θέματα και επενδύσεις.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος δείχνει πόσο ευαίσθητοι είστε απέναντι στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, πολλές φορές όμως γίνονται η αίτια να μην προχωράτε τα σχέδια σας όπως ακριβώς τα θέλετε. Βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε γιατί φαίνεται ότι το έχετε ανάγκη. Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν στον χώρο εργασίας ή στην καθημερινότητα. Τα οικονομικά θέματα θέλουν μεγάλη προσοχή, θα αναγκαστείτε να ξοδέψετε για ένα δημιουργικό εγχείρημα παρά πάνω χρήματα λόγω μεγάλης επιθυμίας. Μην μπερδέψετε τα ερωτικά με τα οικονομικά, θα υπάρχει ένταση.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Σε γενικές γραμμές είναι ουδέτερη εβδομάδα, όμως δεν πρέπει να επαναπαύεστε, προσπαθήστε για το καλύτερο. Ο Άρης σας βοηθά να έχετε το θάρρος και την δύναμη, να είστε διεκδικητικοί και στον έρωτα αλλά και στην δημιουργία. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να χρειαστεί να κάνετε σκληρές διαπραγματεύσεις για ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση και με τρίτους- θα μπορούσε να ήταν μια επένδυση ή ένα κληρονομικό θέμα. Προσοχή σε δάνεια, ασφάλειες κτλ. μπορεί να υπάρχουν απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Μετά τις 5/8 θα έχετε συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικά που αφορούν τις υποχρεώσεις σας σε τρίτους. Επίσης ίσως να θέλετε να εμβαθύνετε σε θέματα που αφορούν την μεταφυσική, εκδρομές σε χώρους με πνευματικό ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη απέναντί σας, κάνει πιο αρμονικές τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες .

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος γίνεται στον τομέα των οικονομικών, δεν αποκλείεται να δείτε κάποια πάγια εισοδήματα να αλλάζουν. Πρέπει να κρατήσετε σταθερά τα έξοδα και τα έσοδά σας. Η Σελήνη δείχνει όμως ότι θα υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις που μπορεί, προς στιγμής, να σας «ξεβολέψουν». Μπορεί να κάνετε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει για διασκέδαση ή να υπάρξουν και έσοδα από κάποιο δημιουργικό εγχείρημα. Όπως και να είναι, πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αναγκαστείτε να ζητήσετε δάνεια ή βοήθεια από τον/την σύντροφο. Εσείς που έχετε γεννηθεί 9-11/1 πρέπει να αποφύγετε την ένταση με την οικογένεια, κρατήστε χαμηλούς τόνους, θα υπάρχει επιθετικότητα που θα σας κλονίσει.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Εκτός από την αρχή της εβδομάδας που θα υπάρχουν κάποιες λεκτικές συγκρούσεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν, στην συνέχεια θα είστε πιο ήρεμοι. Έχετε περάσει πολλά, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Συζητήσεις, μετακινήσεις, συνεργασίες με άτομα σημαντικά, όπως ο/η σύντροφός σας ή οι συνεργάτες θα είναι για εσάς προτεραιότητα, γιατί έτσι μπορεί να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Η καθημερινότητα αρχίζει και γίνεται πιο βατή και στον εργασιακό χώρο μπορείτε και κινήσετε πιο άνετα, οι συνθήκες είναι καλύτερες και πιθανόν να έχετε κάποια αύξηση.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος γίνεται στο δεκαήμερό σας και σας επηρεάζει άμεσα. Είστε τόσο ευαισθητοποιημένοι απέναντι σε ότι συμβαίνει γύρω σας, που άμεσα γίνεστε και κυκλοθυμικοί. Αυτή η Σελήνη δείχνει ότι πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στα συναισθήματά σας και να μην επικεντρώνεστε μόνο στις σχέσεις με τους άλλους. Φωτίστε κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Οι ανατροπές θα έρθουν από το οικογενειακό περιβάλλον και θα χρειαστεί να κάνετε και εσείς κάποιες αλλαγές έστω και αν δεν ήταν στο πρόγραμμά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα δείτε μια επιθετική αντίδραση από το περιβάλλον που θα μεγεθύνετε ακόμα περισσότερο λόγω ψυχολογικής πίεσης.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Στην αρχή της εβδομάδας δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως θα θέλατε, ούτε στον εργασιακό χώρο αλλά ούτε και σε απλά καθημερινά πρακτικά θέματα, οπότε αυτό θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και σωματικά. Αποφύγετε συζητήσεις που έχουν σχέση με το παρελθόν. Βρείτε διεξόδους αποφόρτισης. Μετά τις 6/8 κινήστε βιαστικά, έχετε δυναμικό λόγο που ίσως δημιουργήσει αντιπαραθέσεις από τις οποίες, κατά πάσα πιθανότητα, βγαίνετε κερδισμένοι. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ. 1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η εργασία σας και ότι αφορά μετακινήσεις, συζητήσεις πολύ πιθανόν και συμφωνίες, γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Η Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για να περάσετε μια όμορφη εβδομάδα, αρκετά ερωτική και δημιουργική, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Τα παιδιά θα σας δώσουν χαρά. Κανονίστε να περάσετε τις διακοπές σας με αγαπημένα πρόσωπα.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Η Πανσέληνος σας κάνει πιο εσωστρεφείς και απομονωμένους, πρέπει να λύσετε πρώτα από όλα τις εσωτερικές σας ανησυχίες. Το περιβάλλον, συγγενείς, φίλοι, γείτονες σας ανατρέπουν τις ισορροπίες. Η καθημερινότητα απορροφά όλη την ενέργεια, πολλές φορές ίσως να αισθάνεστε κούραση. Εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10/3, θα έχετε μεγάλη ένταση γιατί θα κάνετε πολλά έξοδα για το «χατίρι» μιας ιδέας ή μιας ομάδας, χωρίς όμως να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, γι αυτό χρειάζεται προσοχή.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, εκτός από την αρχή της που θα πρέπει να σταθμίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τι είναι σωστό να πείτε ώστε θα κάμψετε την σκληρότητα μιας ομάδας ανθρώπων που αντιτίθεται στα δημιουργικά σας σχέδια. Σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως να έρχεστε αντιμέτωποι με συμφέροντα που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε. Όσο και αν το θέλετε είναι σαν να σας «απαγορεύεται» η αυθόρμητη δημιουργία και πρέπει να μπαίνετε σε καλούπια.         

Προηγούμενο άρθροVIRAL βίντεο: Σκυλί «λιποθυμάει» για να μην του κόψουν τα νύχια
Επόμενο άρθροΤέλος ο Πελοπίδας Καλλίρης από το Υπουργείο Ανάπτυξης !!!