Αρχική Ν. Κορινθίας Δυο λόγια για το “δεκανίκι του Π.Πιτσάκη”,Βασίλη Γεώργαρη στο Επιμελητήριο Κορινθίας (video)

Δυο λόγια για το “δεκανίκι του Π.Πιτσάκη”,Βασίλη Γεώργαρη στο Επιμελητήριο Κορινθίας (video)

Καθυβρίστηκε όσο κανείς, χλευάστηκε, χαρακτηρίστηκε ως “Ο πιο αποτυχημένος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου”, υπέστη έξωση από το Επιμελητήριο….. ΚΑΙ ΟΜΩΣ …. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον υβριστή του Παναγιώτη Πιτσάκη.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορινθίας κέρδισε την θέση του στο Συμβούλιο του Επιμελητηρίου με την ΔΕΠ, τον συνδυασμό που δημιούργησε και οραματίστηκε ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος της Πελοπόννησος Α.Ε, Σωτήρης Μουρίκης.

Στα έντονα πρώτα συμβούλια ο Βασίλης Γεώργαρης, έγινε ο σάκος του μποξ για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και υπέστη έντονη λεκτική βία σε βαθμό υβρισμού. Οι μήνες όμως πέρασαν, ο Παναγιώτης Πιτσάκης χάνει τον έναν μετά τον άλλον αυτούς που τον στήριξαν και ξεπροβάλλουν δεκανίκια από το πουθενά πραγματικά. Πιστεύουμε ότι υπήρχε και από τον Βαγγέλη Παπαιωάννου η αντίστοιχη διάθεση, αλλά παραιτήθηκε πριν προλάβουμε να την δούμε και δια ζώσης γιατί έπρεπε να στηρίξει τον Βασίλη Νανόπουλο στα δικά του προβλήματα.

Το “δεκανίκι” όμως Βασίλης Γεώργαρης δεν θα το λησμονήσουμε ποτέ, το ίδιο και ο εμπορικός κόσμος της πόλης διότι ξέχασε πολύ γρήγορα τα χαοτικά σενάρια που τους χωρίζουν και σαν ανθρώπους αλλά και σαν παρατάξεις. Αλλη η πολιτική και το όραμα για το Επιμελητήριο της ΔΕΠ και του Σ.Μουρίκη και άλλη του Π.Πιτσάκη που ψάχνει εναγωνίως στηρίγματα για να περάσει αποφάσεις και προτάσεις.

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι πως μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει κάνει ούτε μία δήλωση για το γεγονός, ως μη γενόμενο….!!!

Θα κλείσω με την φράση του Σ.Μουρίκη για το θέμα :

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ……. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ …. ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ

Σ.Σ : Αξίζει να δείτε την γνώμη του Π.Πιτσάκη για τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου :