Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Εργαζόμενος στη ΒΙ.ΠΕ. το νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Πάτρα: Εργαζόμενος στη ΒΙ.ΠΕ. το νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Εξιτήριο, αλλά σε κατοίκον καραντίνα για τον υπάλληλο της ΔΕΥΑΠ και την κόρη του.

Ένας εργαζόμενος σε επιχείρηση της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας είναι σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Πάτρα. Το θετικό κρούσμα επιβεβαιώθηκε χθες και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.

Εντωμεταξύ, πήραν εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ και η κόρη του, φοιτήτρια του πανεπιστημίου Πατρών που θα συνεχίσουν κατ’ οίκον νοσηλεία και καραντίνα μέχρι να αναρρώσουν πλήρως.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Δυτική Ελλάδα νοσηλεύεται ένας 70χρονος Πατρινός και στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης η σύζυγός του.

Σε καραντίνα στο σπίτι τους παραμένουν ένας φοιτητής που ήρθε από την Τσεχία προ ημερών, μια υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ, δυο συγγενείς του πρώτου υπαλλήλου της δημοτικής επιχείρησης και σε ξενοδοχείο καραντίνας ένας τουρίστας που ήρθε στην πόλη από το λιμάνι της Πάτρας.

Σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των δειγμάτων της περιοχής, διαγνώστηκε μόλις ένα θετικό στο Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου του ΠΓΝΠ, το οποίο όμως αφορά δείγμα από την Κεφαλονιά.

Σε ξενοδοχείο καραντίνας του Μεσολογγίου συνεχίζει να φιλοξενείται η οικογένεια των Γερμανών τουριστών οι οποίοι παρακολουθούνται από τους γιατρούς του νοσοκομείου της περιοχής. Ο έφηβος γιος της οικογένειας που διαγνώστηκε θετικά μέχρι στιγμής έχει εμφανίσει πολύ ήπια συμπτώματα.