Αρχική Ν. Αχαΐας Μπαράζ παραβατικότητας και συλλήψεις στην Αχαία

Μπαράζ παραβατικότητας και συλλήψεις στην Αχαία

Από κλοπές μέχρι ναρκωτικά

Σειρά συλλήψεων για διάφορες μορφές παραβατικής συμπεριφοράς,  από τους ενστόλους της ευρύτερης περιοχής της Αχαίας, όπως τις κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο του τελευταίου 224ωρου.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

  • Συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

  • Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, με κάνναβη, συνολικού βάρους (12) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

  • Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για υπεξαίρεση.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

  • Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (15) μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

  • Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έξω από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, αφαίρεσε ένα παιδικό καρότσι αξίας (500) ευρώ.