Αρχική Ν. Κορινθίας Σ.Μουρίκης: Απογοήτευση και ερωτηματικά αφήνει η σημερινή παράτυπη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου με...

Σ.Μουρίκης: Απογοήτευση και ερωτηματικά αφήνει η σημερινή παράτυπη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου με την συμμετοχή του Β.Γεώργαρη

Συνέντευξη Σ,Μουρίκη στην Σοφία Μπαλή

Ο επικεφαλής της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου του Επιμελητηρίου Κορινθίας και Διευθύνων Σύμβουλος της Πελοπόννησος ΑΕ Σωτήρης Μουρίκης εκφράζει την αποστροφή του για την σημερινή μέρα απέναντι στο θεσμό του Επιμελητηρίου.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης κάλεσε μόνο την “γνωστή ομάδα” με πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Τρίτη αλλά και το νέο του δεκανίκι που ακούει στο όνομα Β.Γεώργαρης, εκλεγμένος σύμβουλος με την ΔΕΠ και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Ο Β.Γεώργαρης ψήφισε μαζί με την υπόλοιπη “ομάδα” (άγνωστοι οι λόγοι που έχουν γίνει ομάδα) την υπό εξέταση αντικατάσταση τριών μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

Σύσσωμη η παράταξη της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου και ο επικεφαλής Σ.Μουρίκης , που απείχε και χθες και σήμερα από την συνεδρίαση μη θέλοντας να νομιμοποιήσει την κατάντια του Επιμελητηρίου, αποδοκιμάζει την στάση του Β.Γεώργαρη που στηρίχτηκε και εκλέχθηκε από την ΔΕΠ. Ερωτηματικά προκαλούνται στην παράταξη για την κίνηση του Β.Γεώργαρη σήμερα, αφού έχει πολλάκις στοχοποιηθεί από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και ως άνθρωπος και ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου με ύβρεις και κατάπτυστους χαρακτηρισμούς.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ……. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ …. ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ