Αρχική Ν. Αρκαδίας Τα παιδιά φωτογραφίζουν την Τρίπολη!

Τα παιδιά φωτογραφίζουν την Τρίπολη!

Επανεκκίνηση της δράσης «Τα παιδιά φωτογραφίζουν την πόλη» θα γίνει τη Δευτέρα (27/7/2020). Η συνάντηση, είναι προγραμματισμένη για τις 6.00 το απόγευμα, μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης.

Πρόκειται για μία δράση του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ. που είχε αναβληθεί, την περασμένη εβδομάδα, για λόγους ανωτέρας βίας.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους 9-14 ετών μαζί με τους γονείς τους και οι φωτογραφίσεις με τη συμμετοχή παιδιών και γονέων θα γίνουν την Δευτέρα 27, Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουλίου (ώρες 18:00-20:00).

Η διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας θα είναι από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Τα εγκαίνια της έκθεσης προγραμματίστηκαν για την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στις 20:00.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου αναφέρει σε δήλωσή της: «Επανεκκινούμε τη δράση μέσα από την οποία θα αναδειχθούν όμορφες γωνιές της πόλης μας. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε γονείς και παιδιά να συμμετέχουν στους φωτογραφικούς περιπάτους και σε όλους τους δημότες να επισκεφθούν την έκθεση που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή.»