Αρχική Eπικαιρότητα Λήστεψε δύο ανήλικους μέσα σε 24 ώρες

Λήστεψε δύο ανήλικους μέσα σε 24 ώρες

Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν πρόλαβε να φτάσει στο δικαστικό μέγαρο Χαλκίδας η δικογραφία σε βάρος του για ληστεία ανηλίκου και συνελήφθη για τον… ίδιο λόγο ένας Αλβανός, ο οποίος λήστεψε και δεύτερο παιδί ενώ είχε ήδη ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Ο δράστης είχε απειλήσει το πρωί της περασμένης Τρίτης με μαχαίρι έναν 15χρονο έξω από το σπίτι του, είχε αρπάξει μια χρυσή αλυσίδα και το σταυρό που φορούσε στο λαιμό του και είχε εξαφανιστεί. Όμως, αν και οι αστυνομικοί γνώριζαν τα στοιχεία του, από τα αποτυπώματά του πάνω στο μαχαίρι το οποίο βρέθηκε πεταμένο στο σημείο, δεν τον συνέλαβαν αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Ωστόσο, ο αδίστακτος ληστής χτύπησε και πάλι το βράδυ της Πέμπτης, όταν πλησίασε άλλο ένα ανήλικο παιδί που περπατούσε ανυποψίαστο, το χτύπησε και άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο! Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι δράστης της ληστείας ήταν ο ίδιος αλλοδαπός, ο οποίος αυτή τη φορά εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστείες και παράβαση του νόμου περί όπλων.