Αρχική Ν. Λακωνίας Έκκληση από τον Κων. Τσίπουρα να λυθεί το πρόβλημα με το νερό...

Έκκληση από τον Κων. Τσίπουρα να λυθεί το πρόβλημα με το νερό στα Περιβόλια

Στην κάμερα της apela.gr μίλησε ο νομικός, κάτοικος Περιβολίων Δήμου Σπάρτης, Κωνσταντίνος Τσίπουρας, για ένα θέμα που όπως αναφέρει, έχει προκύψει με το νερό στην εν λόγω περιοχή.

Ο κ. Τσίπουρας, σημείωσε πως «ο συνοικισμός Τσιπουρέικα, της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίων, στη Δημοτική Ενότητα Πελλάνας Δήμου Σπάρτης, δυστυχώς δεν έχει νερό. Το νερό όπως ξέρετε είναι απαραίτητο και πολύ περισσότερο το καλοκαίρι για πολλούς λόγους. Έχει δημιουργηθεί λοιπόν ένα μεγάλο και τεράστιο πρόβλημα εδώ και ενάμιση – δύο μήνες στο χωριό μου. Κάθε λίγο και λιγάκι δυο-τρεις μέρες χωρίς νερό, μια μέρα χωρίς νερό, οκτώ ώρες χωρίς νερό», τόνισε μεταξύ άλλων πως «πήγα και μίλησα στους αρμοδίους φορείς, πρώτον, στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, δεύτερον, στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, τρίτον, στον κ. Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ» και πρόσθεσε πως «μου υπεσχέθησαν στο γραφείο του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ ότι το θέμα θα λυθεί. Δεν λύθηκε ποτέ και συνεχίζει να υπάρχει».

Ακολούθως ο κ. Τσίπουρας απηύθυνε έκκληση προς όλους τους υπευθύνους και φορείς να λυθεί το θέμα, σημειώνοντας πως «δεν τραβάω τα άκρα. Άλλωστε έχω δείξει έναν τεράστιο εθελοντισμό και για τον Δήμο της Σπάρτης και για την κοινωνία ολόκληρη. Προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου, είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και δικαιούμαι να έχω νερό και εγώ στο σπίτι μου. Γιατί εσείς να έχετε στο σπίτι σας νερό και εγώ να μην έχω;».