Αρχική Eπικαιρότητα “Πανσέληνος πλησιάζει, σπάμε τα δεσμά” από την Βάσια Κόντη

“Πανσέληνος πλησιάζει, σπάμε τα δεσμά” από την Βάσια Κόντη

Πανσέληνος πλησιάζει! Μοναδική και ιδιαίτερη όσο καμία άλλη
θα μπορούσαμε να της δώσουμε τίτλο ” Σπάσε τα δεσμά και πέρνα στην άλλη πλευρά” εφόσον μιλάει για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- για επανάσταση που φέρνει ελευθερία, και κυρίως για ότι φέρνει αυτό το αίσθημα που φουντώνει και σε πνίγει όταν έχεις καταπιεστεί πολύ (και άδικα) και θες να ξεσπάσεις, να ουρλιάξεις,να αναποδογυρίσεις ότι σε χει βάλει από κάτω και σου στερεί το δικαίωμα σου στη χαρά. Πανσέληνος στον άξονα της διαφορετικότητας Λέοντα – Υδροχόου, στα ζώδια που αναφέρονται στο σταθερό “ΕΓΩ” το δημιουργικό εγώ της προσωπικότητας και στο “ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΓΩ” του αέρινου Υδροχόου Αντιπαραθεση και τα 2 αυτά μαζί με τον ΟΥΡΑΝΟ στον Ταύρο που κλονίζει την σταθερότητα τους στην ασφάλεια, την αυτοπεποίθηση, το σύστημα αξιών τους αλλά και το πορτοφόλι τους! ΣΤΡΕΣ και πιέσεις θα οδηγήσουν σε αναπόφευκτες εντάσεις μεταξύ των ανθρώπων που θα διεκδικήσουν με ηχηρή φωνή Δικαίωση. Θέλω το δίκιοοοοο μου εγώ και δεν ανέχομαι να μου το καταπατάς άλλο!
Αποφασίζουμε λοιπόν σ αυτήν την πανσέληνο Μαζί ή μόνος μου;
και το κάνουμε πράξη άμεσα χωρίς 2η κουβέντα!
Αφύπνιση και σοκ σε θέματα “προσωπικότητας” η ΜΑΣΚΑ ενοχλεί αφόρητα το πρόσωπο( λέοντας), τη χαρά, τη διασκέδαση, τα παιδιά, τον έρωτα και τη δημιουργία. Ενοχλεί επίσης την ομαδικότητα(Υδροχόος) τις παρέες, τις φιλίες, τις ελπίδες και τους στόχους και διαχωρίζει τα υλικά συμφέροντα(ταύρος)
Διαχείρηση δεν γίνεται? ….θα με ρωτήσετε! μα φυσικά
υπάρχει μόνο ένας τρόπος: αναβάθμιση και αφύπνιση λογισμικού (που σημαίνει ότι μην κάνεις σε κανέναν αυτο που δεν θα θελες να σου κάνουν) ότι λοιπόν αποφασίσεις ότι είναι δίκαιο για σένα και αποφασίσεις να το διεκδικήσεις πολεμικά …κοίτα να ναι δίκαιο και για τον άλλο που σε εκνευρίζει και θες να τον ΦΑΣ στη στροφή! ΟΧΙ σε όλα ΟΧΙ στην έπαρση και την αλαζονεία του λιονταριού, όχι στην υπεροψία και το διανοητικό σνομπισμό του Υδροχόου ΝΑΙ στο φιλότιμο και τη δικαιοσύνη γιατί θα τα βρούμε μπροστά μας. Οποιοσδήποτε διαχωρισμός τώρα θα φέρει την καρμική ανταποδοτική δικαιοσύνη άμεσα μπροστά.
Τα σταθερά ας προσέχουν περισσότερο! και ωροσκόποι τους
#trustmeimanastrologer #trustvasia #astroteamblogbyoroskopos
αααα και για την Ελλάδα μας δύσκολες στιγμές καθότι αυτή η πανσέληνος θα βγάλει ακόμα περισσότερο στην επιφάνεια το θέμα με τους “γείτονες” αλλά και περίεργα καιρικά φαινόμενα, σεισμικές δονήσεις και αναταραχές