Αρχική Ν. Κορινθίας Σε ύφεση όλα τα μέτωπα! Σας ευχαριστούμε για όλα

Σε ύφεση όλα τα μέτωπα! Σας ευχαριστούμε για όλα


Σε ύφεση είναι πλέον όλα τα μέτωπα της φωτιάς στην Ανατολική Κορινθία.. Στην Κορινθία μας, που όλοι μας φοβηθήκαμε για την οικογένεια μας, τους συνανθρώπους μας, τις περιουσίες μας, το σπίτι μας..

Στην Κορινθια μας που μέσα σε 48 ωρες καταγράψαμε «μαύρες» σελιδες για την ιστορία του τόπου μας! Μαζί με τις ανησυχίες σας και εμείς, μαζί με την αναζωπύρωση της κάθε εστίας και εμείς, μαζί με την αγωνία σας και εμείς, μαζί με την κάθε εκκένωση και εμείς, μαζί με τον κάθε συνάνθρωπο μας και εμείς! Και εμείς στο PeloponnisosNews.gr είμαστε αυτοί που θελουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε!
Ζουσαμε μαζί σας λεπτό προς λεπτό την κάθε σας αγωνία, και όλοι εσείς ήσασταν αυτοί που μας δίνατε δύναμη να συνεχίσουμε την ενημέρωση μας όλες αυτές τις κρίσιμες ώρες, 24ωρες το 24ωρο!

Σας ευχαριστούμε για τις εκατοντάδες κοινοποιήσεις, σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα σας, για τις αγωνίες σας, σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε!

Μαζί συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας, μαζί θα καταγράψουμε τις πληγές που θα μετρήσουμε!

Είναι επίτευγμα που σε μια τέτοια μεγάλη και δύσκολη πυρκαγιά δεν έπαθε κανείς άνθρωπος το παραμικρό.

Ευχαριστούμε θερμά!
Η ομάδα του Peloponnisosnews.gr