Αρχική Ν. Κορινθίας T.Πιέτρης: Ο “μεγάλος” χαμένος της Συμμαχίας “Κολλητών” στο Δήμο Κορινθίων

T.Πιέτρης: Ο “μεγάλος” χαμένος της Συμμαχίας “Κολλητών” στο Δήμο Κορινθίων

Η ανάγκη του για προβολή και αναγνωρισιμότητα ήταν και ο λόγος που χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν και ο πρώτος που συμμετείχε στην διευρυμένη από πέντε συνδυασμούς “Συμμαχία Πολιτών”, παίρνοντας και ως επιβράβευση και την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Αθλητικών. Παρά τις διαφωνίες του συνδυασμού του, που αποτελούνταν από νέους κατά πλειοψηφία πολίτες με άλλη διάθεση και όραμα για το Δήμο Κορινθίων, ο Τ.Πιέτρης παραχωρεί χωρίς σκέψη την μία και μοναδική του έδρα στο βωμό της Συμμαχίας.

Τα προβλήματά του από την αρχή της θητείας του, με Δήμαρχο Νανόπουλο διάφορα αλλά ότι γίνεται στο Μέγαρο μένει στο Μέγαρο και έτσι στα αυτιά μας φτάνουν ελάχιστα. Ο Αντιδήμαρχος φαίνεται ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του γιατί πολύ απλά ο χώρος του είναι περιορισμένος. Και στις αποφάσεις αλλά και στα σχέδια.

Αποκορύφωμα η αφαίρεση της αντιδημαρχίας αθλητισμού που περνάει στα χέρια της παράταξης Σταυρέλη μέσω του Γ.Καρασσάβα. Ο Τ.Πιέτρης παρά τα θέματα που αντιμετωπίζει τους κόλπους του Μεγάρου δείχνει να μην πτοείται και να συνεχίζει απτόητος ενώ τα προβλήματα στον συνδυασμό του γιγαντώνονται τόσο που δείχνει και να διασπάται.

Το μέλλον του τώρα διαγράφεται εξίσου περίεργο και αβέβαιο. Ο συνδυασμός του, (οι περισσότεροι τουλάχιστον) δεν θα τον ακολουθήσουν στις επόμενες εκλογές και ως εκ τούτου ο Τ.Πιέτρης βρίσκεται μπροστά σε ένα μονόδρομο που λέγεται Συμμαχία και Β.Νανόπουλος. Αν ο Β.Νανόπουλος και οι άνθρωποί του εντός και εκτός Μεγάρου ακολουθήσουν την ίδια πολιτική θα γραφτεί όπως φαίνεται στην ιστορία σαν ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος στην ιστορία του Δήμου. Και μαζί του θα συμπαρασύρει και όσους συστρατεύτηκαν μαζί του από τις παρατάξεις των Καλλίρη, Σταυρέλη και τις μονοεδρικές του Γκεζερλή και φυσικά του Τ.Πιέτρη.

Αυτό όμως που κάνει την κατάσταση δυσκολότερη για τον ίδιο είναι η ηλικία του ενώ για όλους τους παραπάνω που συζητάμε, το τέλος της πολιτικής τους καριέρας αποτελεί μία μικρή λεπτομέρεια αφού και ηλικιακά δεν είναι στο άνθος τους .

Σ.Μπαλή