Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Κορινθίων: Θέλει πολύ θράσος να παραδεχτείς ότι πλήρωσες τον κομμένο λογαριασμό...

Δήμος Κορινθίων: Θέλει πολύ θράσος να παραδεχτείς ότι πλήρωσες τον κομμένο λογαριασμό στο Νηπιαγωγείο 10 μήνες μετά !!

Πρώτο το peloponnisosnews.gr ανέδειξε την διακοπή ρεύματος στο Νηπιαγωγείο Χιλιομοδίου μετά από 10 και πλέον μήνες οφειλής.

Ερχεται σήμερα εκείνο το ανεκδιήγητο γραφείο τύπου (ή όποιος χειρίζεται το facebook) και βγάζουν ανακοίνωση ότι το ρεύμα πληρώθηκε στις 17/07/2020, δηλαδή την ημέρα που κόπηκε και ότι ήταν εμπρόμεσθη η πληρωμή:

  1. Η διακοπή όπως ενημερωθήκαμε από την ΔΕΗ έγινε για το παλιό υπόλοιπο που άγγιζε τα 612 ευρώ και όχι για τον νέο λογαριασμό των 90 ευρώ που όπως πολύ σωστά λέτε λήγει στις 24/07 . Αλλά μάλλον δεν γνωρίζετε από τέτοια εκεί και πλάγια τα βάζετε και με την ΔΕΗ που το έκοψε. ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 10ΜΗΝΗ ΟΦΕΙΛΗ των 612 ΕΥΡΩ !!!! Γκέγκε;;;;; Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις κατά την πάγια τακτική σας να ρίχνετε τις ευθύνες σε άλλους.
  2. Αναφέρει η απάντησή σας ότι δεν αποτελεί απόρροια πλημμελών ενεργειών από πλευράς Δήμου (την σχολική επιτροπή αφήστε την εκεί που είναι γιατί κάνει πολύ καλά την δουλειά της και δεν την ανακάτεψε κανείς εκτός από εσάς ) Μόνοι σας το βγάζετε αυτό το συμπέρασμα; Είστε από εκείνους που ξυπνούν το πρωί και λένε : Πωωωωωωωω τι ωραία και όμορφα πράγματα που έφτιαξα πάλι; Αφήστε να το κρίνουν άλλοι λοιπόν αυτό
  3. Σε ότι αφορά το έλλειμα στην πρωτοβάθμια αυτό εμείς θα το αναζητήσουμε ή εσείς; Μήπως να κάνουμε εμείς ΕΔΕ αν προκύπτει;

Μην εκτίθεστε άλλο, βάλτε ένα φρένο στην αλοζονεία σας. Ο κόσμος δεν είναι τυφλός, η ΤΕΝΕΑ βράζει από πολλές πλευρές !! Μαζευτείτε !!!

Σ.Μπαλή