Αρχική Ν. Κορινθίας H πανελλήνια επισκεψιμότητα του σάιτ markostv.gr που “φρόντισε” ο Δήμαρχος Κορινθίων να...

H πανελλήνια επισκεψιμότητα του σάιτ markostv.gr που “φρόντισε” ο Δήμαρχος Κορινθίων να πάρει 20.000 ευρώ από τα χρήματα των πολιτών !!!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων “φρόντισε” τον δημοσιογράφο εκείνο που αφού του πήρε μία 11λεπτη ραδιοφωνική συνέντευξη στον RealFm, Δημήτρη Μάρκο με το υπέρογκο ποσό των 20.000 ευρώ για υπηρεσίες συμβούλου και marketing για την τουριστική προβολή του Δήμου Κορινθίων.

Προφανώς και στα αντικείμενα της συμφωνίας (αφού δεν υπάρχει πουθενά το αντικείμενο μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλουμε) υπάρχει και η προβολή μας στο σάιτ που διατηρεί ο δημοσιογράφος το markostv.gr.

Mία αδυναμία διακρίνω για θέματα με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Τιμολέων Πιέτρη αφού του έχει αφιερώσει 2 ολόκληρα θέματα στην σελίδα του. Και μην φανταστεί κανείς πως ο Δ.Μάρκος έκανε κάτι για αυτές τις αναρτήσεις πέρα από ένα copy. Η πρώτη από τον Γιώργο Ναστούλη που συνάντησε (τυχαίο και αυτό; ) στα Καλάμια τον Αντιδήμαρχο που έλεγχε εκείνη την δεδομένη στιγμή (να πάνε για τζόκερ όλοι μαζί τόση τύχη που έχουν τελευταία) τους ναυαγοσώστες και έτσι άδραξε την ευκαιρία να του τα πει και στην κάμερα.

Η δεύτερη αφορά πάλι τον Αντιδήμαρχο (δεν βλέπω αναρτήσεις του Δημάρχου και ανησυχώ) για μία συνομιλία που έκανε με τον Υφυπουργό Ερευνας και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα.

Και ψάξε ψάξε (δεν κάνουμε και άλλη δουλειά με το Μέγαρο) μπήκαμε και στο alexa.com, που είναι το παγκόσμιο σάιτ που μετράει τις επισκεψιμότητες των ιστοσελίδων. Και ιδού τι βρήκαμε για το markostv.gr. Είναι στο νούμερο 5420 της πανελλήνιας κατάταξης ενώ τουλάχιστον 5 σάιτ του νομού Κορινθίας είναι κάτω από το 3.000, 2.000 ακόμη και κάτω από το 1.000 της πανελλήνιας κατάταξης !!!

Τουριστική προβολή το ονομάσατε εσείς αυτό; Το κοστολογήσατε και με 20.000 ευρώ κύριε Νανόπουλε, κύριε Πιέτρη;

Σ.Μπαλή

Σ.Σ : Νόμιμα ναι, ηθικά;