Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Κορινθίων : Oι χοροί που ξεχάστηκαν, τα μανίκια που δεν σηκώθηκαν,...

Δήμος Κορινθίων : Oι χοροί που ξεχάστηκαν, τα μανίκια που δεν σηκώθηκαν, η πορεία που διαγράφεται πιο μαύρη από ποτέ στην ιστορία του Δήμου (video)

Πριν από ένα χρόνο η ελπίδα των Κορινθίων που του έδωσαν ένα μεγάλο ποσοστό στον δεύτερο γύρο και αφού ο Βασίλης Νανόπουλος είχε φροντίσει να δημιουργήσει τις συμμαχίες του μεταφράστηκε σε χορούς και ένα τρελό γλέντι μπροστά στο εκλογικό του κέντρο στον πεζόδρομο.

Αποκορύφωμα και το στιγμιότυπο που αποτυπώνεται στην φωτογραφία, να σηκώνουν στα χέρια τον Νανόπουλο οι οπαδοί του και το μόνο που δεν είδαμε εκείνο το βράδυ ήταν τα βάγια να πέφτουν στον αρχηγό της Συμμαχίας Πολιτών ή Κολλητών όπως αποδεικνύεται.

Δώσαμε, εγώ τουλάχιστον, τον χρόνο που θα έπρεπε να έχει βρει η νέα Δημοτική Αρχή τα πατήματά της και να προχωρήσει στα έργα που είχαν υπερψηφιστεί από την προηγούμενη αρχή αλλά και στα νέα δικά της για το καλό του Δήμου όπως ισχυρίζονται ακόμη και τώρα. Τα προηγούμενα έργα προχωρούν με αμέτρητες δυσκολίες που φροντίζουν οι ίδιοι να δημιουργούν, ενώ νέο έργο δεν έχει ξεκινήσει κανένα. Κατηγορούσε ο ίδιος την προηγούμενη δημοτική αρχή για τα σκουπίδια, την καθαριότητα, την καθημερινότητα, την πλατεία, τις εκδηλώσεις, τους συλλόγους και άπειρα άλλα, και ο ίδιος ο Νανόπουλος έχει φτάσει στην πυρά των πολιτών με όλα όσα δεν κάνει αλλά τάζει ότι θα κάνει.

Οι αξιόλογοι συνεργάτες του δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ όπως έπρεπε αφού θέσεις κλειδιά κατέλαβαν δημοτικοί σύμβουλοι άλλων συνδυασμών πλην του Πνευματικού, του Ασημακόπουλου και της Τζέκου. Εμειναν απέξω μη εκλεγμένοι της Συμμαχίας που είχαν πολλά να δώσουν σε αυτή την πόλη.

Αντί όλων όσων περιμέναμε, αντικρύσαμε απεριόριστη αλαζονεία, συνεργάτες με έπαρση, απροσπέλαστοι, που όχι μόνο δεν εξυπηρετούν την καθημερινότητα του πολίτη αλλά εναντιώνονται και σε οποιαδήποτε φωνή αντίθετη με την δική τους. Δεν υπάρχει διάλογος, παράθυρο συνεννόησης, συνεργασίας και ομαδικότητας. Ολα ξεκινούν στο Μέγαρο και μένουν στο Μέγαρο. Αντικρύζουμε για πρώτη φορά πολίτη να πραγματοποιεί απεργία πείνας στα σκαλιά του Δημαρχείου και τους εκπροσώπους της Συμμαχίας να προσπερνούν βιαστικά για να καταλήξουν στο γραφείο τους. Εμείς προσωπικά δεχόμαστε ακόμη και απειλές από παράπλευρους συνεργάτες που θέλουμε να πιστεύουμε ότι γίνονται εν αγνοία της δημοτικής αρχής.

Ταξίματα, υποσχέσεις, φιλικά χτυπήματα στην πλάτη μέχρι να φτάσει η στιγμή να βγει από την πόρτα ο αγανακτισμένος πολίτης και μετά δεν γίνεται τίποτα από όσα δεν ακούστηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Γραβάτες, κουστούμια, γυαλιά ηλίου και άπειρες φωτογραφίες. Απειρες και χωρίς λόγο αφού τα μανίκια σας είναι κατεβασμένα και στις φωτογραφίες. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα ξεκινήσει έργο ποτέ; Θα δώσετε φωνή και ελπίδα στους πολίτες;

Θα μπορούσα να καταγράψω τόσα και άλλα τόσα αλλά πλέον η οργή δίνει την θέση της στην απελπισία για τον πιο ισχυρό Δήμο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που βλέπουμε να τον γκρεμίζετε σαν πύργο με τραπουλόχαρτα ……

Το παρακάτω βίντεο είναι για να σας θυμίσει ότι ο χορός σας κύριε Νανόπουλε δεν ήταν για την ονομαστική σας εορτή αλλά για ένα γερό φορτίο που φαίνεται πως οι πλάτες σας δεν το αντέχουν.

Σ.Μπαλή