Αρχική Ν. Αχαΐας Συνωστισμός και απόλυτο χάος σε μπιτς μπαρ στην Κάτω Αχαΐα – Δείτε...

Συνωστισμός και απόλυτο χάος σε μπιτς μπαρ στην Κάτω Αχαΐα – Δείτε βίντεο

Τη στιγμή που τα εισαγόμενα κρούσματα δημιουργούν κλίμα ανησυχίας, κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι έχουν έναν ακόμη πονοκέφαλο να αντιμετωπίσουν: την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στα πανηγύρια και στα μπιτς μπαρ. 

Οι εικόνες από το πάρτι που διοργανώθηκε χθες το απόγευμα σε μπιτς μπαρ στην Κάτω Αχαΐα με τους εκατοντάδες νέους, ο ένας πάνω στον άλλον, να «χτυπιούνται» στους ρυθμούς της hip hop αδιαφορώντας για τον υπαρκτό κίνδυνο μετάδοσης του ιού λόγω του συνωστισμού μπορεί να μην θεωρούνται πλέον πρωτόγνωρες, ωστόσο θέτουν για πολλοστή φορά σε συναγερμό την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ

Συνωστισμός σε beach bar

Επιβεβαιώνουν δε την γενικότερη χαλάρωση που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για την προστασία από τον κορωνοϊο και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων.

Στη προκειμένη περίπτωση ο συνωστισμός που βλέπετε στο σχετικό βίντεο προκλήθηκε εξαιτίας της παρουσίας ενός hip hop καλλιτέχνη. Ένα event που διαφημιζόταν εδώ και μέρες από την σελίδα της ίδιας της επιχείρησης στο Instagram. Οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ήταν εκείνοι που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα σοσιαλ μίντια για να δείξουν προφανώς ότι το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά και οι πελάτες τους πέρασαν καλά ενόψει της επόμενης εκδήλωσης την ερχόμενη Κυριακή. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, ούτε καν συστάσεις από τα μικρόφωνα για να κρατηθούν τα προσχήματα. Όλοι μαζί ένα κουβάρι, φωνάζοντας και τραγουδώντας «δεν υπάρχει ιός» μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ.

bbb01
bbb