Αρχική Eπικαιρότητα Εμμανουέλα Μόσχου: Η πρώτη των πρώτων με 19.585 μόρια, χωρίς φροντιστήρια!

Εμμανουέλα Μόσχου: Η πρώτη των πρώτων με 19.585 μόρια, χωρίς φροντιστήρια!

Η 18χρονη Εμμανουέλα Μόσχου ήταν η πρώτη των πρώτων στο ΕΠΑΛ Αλμυρού με 19.585 μόρια, ενώ παράλληλα έδωσε και ο 25χρονος αδερφός της, Νίκος συγκεντρώνοντας 17.595. Η Εμμανουέλα αρίστευσε χωρίς βοηθητικά μαθήματα καμία χρονιά!!!

Όπως μας είπε: «Έκανα ποιοτικό διάβασμα. Δεν έδωσα έμφαση στο χρόνο διαβάσματος αλλά στο να μελετήσω αυτά που έπρεπε. Έτσι, η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων δεν μου φάνηκε δύσκολη. Θεωρώ ότι το ποιοτικό διάβασμα με βοήθησε πολύ. Φοβηθήκαμε λίγο με την κατάσταση που διαμορφώθηκε με την καραντίνα, αλλά τελικά εξελίχθηκε υπέρ μας, τόσο διότι ήταν ευκαιρία για ξεκούραση όσο και για να διαβάσουμε καλύτερα.

Μας βοήθησε επίσης η μείωση της ύλης. Ήξερα ότι είχα γράψει καλά, αλλά δεν περίμενα τόσο υψηλά. Ήταν μια

πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα και την οικογένειά μου και σίγουρα νιώθω περήφανη. Ανταμείφθηκαν όλοι οι κόποι μου».

Αναφορικά με το γεγονός ότι δεν έκανε φροντιστήρια, η Εμμανουέλα τόνισε: «Πράγματι, δεν έκανα καθόλου φροντιστήρια σε κανένα μάθημα, σε καμία χρονιά. Είχα βοήθεια από την οικογένειά μου και ιδιαίτερα σε ορισμένα μαθήματα από τη μεγαλύτερη αδερφή μου η οποία είναι φοιτήτρια. Το διάβασμά μου θα έλεγα ότι ήταν ποιοτικό και όχι ποσοτικό».

Μας ανέφερε επίσης ότι θέλει να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο Βόλο κι αργότερα να ασχοληθεί με την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων και τις εξαγωγές.

Πηγή: almyros.gr